2022-03-26 08:32:10
Φωτογραφία για Από ένα φορτηγό πλοίο του 1930 σε ένα σύγχρονο σπίτι

Τα πλωτά σπίτια ανήκουν γενικά σε μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία κατοικιών και γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, αν και βεβαίως δεν διαθέτουν όλα την αίγλη και την πολυτέλεια του συγκεκριμένου που έχει δημιουργηθεί από την πλήρη ανακατασκευή ενός φορτηγού πλοίου του 1930.

Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και καλύπτει συνολική κλειστή επιφάνεια 400τμ συν το ανοιχτό deck διαμορφωμένο σε άνετη ...βεράντα. 

Η εσωτερική του διάμορφωση σε απόλυτα σύγχρονη αισθητική και με πολύ ευρύχωρους χώρους που όλοι τους έχουν θέα στην θάλασα και στην αποβάθρα του Λονδίνου όπου και βρίσκεται. 

Το σπίτι είναι βεβαίως συνδεδεμένο με δίκτυο ηλεκτρισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης ενώ διακοσμητικά το λευκό είναι η κυρίαρχη απόχρωση συνδυασμένο με γκρι τόνους και λεπτομέρειες σε μπλε και μαύρο.  

 



Πέρα από το πόσο εφικτή βρίσκει κάποιος την μόνιμη διαμονή σε με τέτοια κατοικία δεν μπορεί παρά πραγματικά να θαυμάσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ολικής ανακατασκευής, διατηρώντας μάλιστα αρκετά στοιχεία του παλιού πλοίου και διαμορφώνοντας έτσι μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

https://www.apolloduck.com/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ