2022-03-26 16:20:07
Φωτογραφία για Star: Οι αποφάσεις για το μέλλον του πρωινού «διδύμου» Παπίλα – Καρτελιά



 Όταν πέρσι το Star αποφάσισε να εμπιστευθεί την πρωινή ζώνη στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν γιατί είχαμε πολλά χρόνια να δούμε ένα κανάλι να επενδύει σε νέα πρόσωπα.

Διότι μπορεί η Ελίνα και ο Γιώργος να έχουν δουλέψει αρκετά χρόνια μαζί και να αποτελούν ένα πετυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, αλλά τηλεοπτικά δεν είχαν δοκιμαστεί μέχρι τώρα.

Εννοείται ότι το Breakfast@Star δυσκολεύεται απέναντι στον ανταγωνισμό. Κι αυτό είναι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρωινή ζώνη ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και ότι οι περισσότερες εκπομπές που υπάρχουν είναι δοκιμασμένες στον χρόνο.

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα λοιπόν κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τους υπεύθυνους του σταθμού να αναζητούν νέα λύση για την πρωινή ζώνη.

Ωστόσο, όπως μου μεταφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το Star θα ανανεώσει το Breakfast φροντίζοντας ωστόσο να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Άνθρωπος του καναλιού μου μεταφέρει ότι και η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ μπροστά από τις κάμερες όταν το Star της πρότεινε να γίνει παρουσιάστρια. Και μπορεί την πρώτη σεζόν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» να έκαναν μονοψήφια, αλλά το Star επέμεινε και… δικαιώθηκε. Η εκπομπή εδραιώθηκε στη συνείδηση του τηλεθεατή και πρωταγωνιστεί στη ζώνη της.

Το ίδιο λοιπόν θέλουν να κάνουν με το Breakfast@Star. Πιστεύουν δηλαδή ότι αν του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία φροντίζοντας να αλλάξουν κάποια πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τότε μπορεί η εκπομπή να ανθίσει και να έχει μία πολύ καλύτερη τύχη.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι το δίδυμο Παπίλα – Καρτελιά θα παραμείνει στη θέση του και αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες αλλά και αντικαταστάσεις στα μέλη της συντακτικής ομάδας.

Αλλά όλα αυτά θα «κλειδώσουν» θεωρητικά τέλος Μαΐου όταν θα έχει ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ