2022-04-06 02:06:46
Φωτογραφία για Όλη η αισθητική του Σκανδιναβικού στυλ σε 39τμΗ αυθεντική αισθητική του Σκανδιναβικού στυλ αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά, σε ένα παλιό διαμέρισμα μόλις 39τμ. 

Το ύφος που γεννήθηκε στις Σκανδιναβικές χώρες και κυρίως στην Σουηδία και εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων βασίστηκε πρωτίστως σε στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής. Γι΄αυτό ακόμη και απολύτως ίδιες διακοσμητικές επιλογές αυτού του στυλ σε έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ δημιουργούν αισθητικά ένα πολύ πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν υιοθετηθούν σε ένα παλιό διαμέρισμα στην Σουηδία, όπως το συγκεκριμένο, σε σχέση με ένα νεόδμητο σπίτι πχ στη Ν.Υόρκη.   

Τα παράθυρα έως την οροφή, τα εσωτερικά περβάζια, η παλιά ξύλινη επένδυση του δαπέδου, το εξαιρετικής αισθητικής πορσελάνινο τζάκι -τυπικό στοιχείο των παλιών σπιτιών στην Σκανδιναβία- οι γύψινες ροζέτες και η κυριαρχία του λευκού χρώματος με στόχο οι χώροι να είναι πιο φωτεινοί, λόγω της μειωμένης ηλιοφάνειας, είναι στοιχεία που καθορίζουν την γενική αισθητική του χώρου πολύ παραπάνω από επιμέρους διακοσμητικά στοιχεία.  


Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και η διακόσμηση - εσωτερική διαμόρφωση ακολουθεί πλήρως το αυθεντικό Σκανδιναβικό στυλ με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά καλαίσθητο σύνολο, βασισμένο μάλιστα σε οικονομικές επιλογές με ένα μεγάλο μέρος επίπλων - διακοσμητικών αντικειμένων να προέρχονται από την IKEA, που δεν είναι τυχαίο ότι γεννήθηκε επίσης στην Σουηδία :)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

entrancemakleri.se

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ