2022-04-07 16:00:06
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 θέλει μαζί το δίδυμο...

 



Αναμφισβήτητα η ιδέα του Πέτρου Μπούτου, πριν από 13 χρόνια, να δώσει την πρωινή ζώνη του Mega σε ένα φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν από μόνο του ιντριγκαδόρικο και «αθελά του» δημιούργησε το πιο δυνατό ριάλιτι που θα προβάλλονταν καθημερινά στην πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χρόνια τώρα απολαμβάνουν την τηλεοπτική τους συνύπαρξη με τους τηλεθεατές τελικά να τους θέλουν μαζί μπροστά από τις κάμερες.

Ο καθένας έχει διαγράψει την δική του πορεία, ωστόσο μαζί μεγαλουργούν. Δύο προσωπικότητες διαφορετικές που δημιουργούν ένα κράμα μοναδικό που το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει να βλέπει.

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μια σχέση  τύπου «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» με αποτέλεσμα η τηλεοπτική τους συνύπαρξη να είναι ένα δελεαστικό τηλεοπτικό προϊόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια τηλεοπτική περσόνα με πολλαπλούς ρόλους.

Εκτός από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικού αέρα σε δελτία ειδήσεων και ζωντανές εκπομπές, μπορεί να σχολιάσει με την ίδια δημοσιογραφική… διαστροφή τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία.

Από το πουθενά μπορεί να γίνει ο καλύτερος πανελίστας και να κάνει συνεντεύξεις με τον πιο δύσκολο καλεσμένο.

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη είναι η φωνή της λογικής, η ήρεμη δύναμη που με επιχειρήματα θα προσπαθήσει να αντικρούσει της απόψεις του.

Συχνά πυκνά οι τηλεοπτικές τους διαφωνίες θυμίζουν συζυγικά καυγαδάκια. Κρύβουν αγάπη, προστατευτικότατα αλλά και μια δόση εγωισμού. Το αποτέλεσμα από μόνο του είναι ενδιαφέρον.

Και κάπως έτσι σκέφτηκαν και στον ΑΝΤ1 πριν από δυο χρόνια που η Φαίη Σκορδά βλέποντας πως η εκπομπή χρειάζεται ένα δυνατό πρόσωπο αποφάσισε να ξαναέχει στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της.

Η Φαίη Σκορδά ξέρει πως η συνύπαρξή της με τον Γιώργο Λιάγκα είναι σανίδα σωτηρίας, τη στιγμή που η ψυχαγωγία βυθίζεται και οι εκπομπές που έχουν ενημέρωση επιβιώνουν.

Ακόμα κι αν ήθελε άλλη τηλεοπτική πρόταση για την εκπομπή της, βάζει νερό στο κρασί της….

Η επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα τους βρει ξανά μαζί, όπως όλα δείχνουν, αφού στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ σε αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο.

Τα σενάρια που τους ήθελαν να χωρίζουν τηλεοπτικά ήταν μια σκέψη που είχε συζητηθεί λίγο μετά τα Χριστούγεννα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αρνείται την πρόταση να μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη..

Για εκείνον μια θα ήταν η δελεαστική πρόταση που ίσως και να τον έκανε να χωρίσει από την Φαίη Σκορδά τηλεοπτικά: να βρεθεί με μια ενημερωτική εκπομπή το πρωί. Κάτι τέτοιο όμως για τα επόμενα δύο χρόνια μετά και την παραμονή του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη δεν φαίνεται να πραγματοποιείται.

Έτσι οι δύο τους θα συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αφού για τον σταθμό είναι δύο τηλεοπτικά πρόσωπα που θέλουν να έχουν στο δυναμικό τους μαζί ή χώρια.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ