2022-04-07 15:13:24
Φωτογραφία για Instagram Homes: Laura Lisas Chwabe



Ένα εξαιρετικό σπίτι αρχιτεκτονικά, με δύο ορόφους και  πολύ όμορφους εξωτερικούς χώρους. Ένα σπίτι από αυτά που πολλοί συνηθίζουν να αποκαλούν "βίλες", με την ουσιαστική διαφορά ότι πρόκειται για κτίσμα με κύριο υλικό κατασκευής - επένδυσης το ξύλο και που γενικά δεν περιλαμβάνει εξεζητημένα και πολυτελελή υλικά και στοιχεία. Αντίθετα η καλαισθησία όλων των χώρων βασίζεται στην απλότητα και τα φυσικά υλικά. 

Διαμορφωμένο εσωτερικά σε αυθεντικό Nordic ύφος και παρά το ότι βρίσκεται στην Γερμανία, θα μπορούσε θαυμάσια να είναι μια εξοχική κατοικία της Β.Ευρώπης. 

Διακοσμητικά, παρά την καλαισθησία, την απλότητα και την ομοιομορφία όλων των χώρων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  "ξεχωριστό", με την έννοια ότι τόσοι οι χρωματικές επιλογές όσο και αυτές σε έπιπλα - αντικείμενα ανήκουν στα πιο τυπικά του Σκανδιναβικού ύφους και συνηθίζονται σε διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου σε αυτό το στυλ. 


Όμως ο χώρος του σκεπαστού αίθριου είναι αυτός που πραγματικά ξεχωρίζει, ένας χώρος αισθητικά και λειτουργικά μοναδικός, ο ομορφότερος του σπιτιού. 

Το φως που εισχωρεί στο αίθριο τόσο από τα ψηλά όσο και τα χαμηλότερα παράθυρα, ο vintage πολυέλαιος, η ξύλινη επένδυση και το ντυμένο με ταπετσαρία πάνελ όπως και οι πίνακες - κάδρα που το διακοσμούν, το μπλε ξύλινο τραπέζι και ο γωνιακός καναπές, σε συνδυασμό με τα απόλυτα ταιριαστά υφασμάτινα στοιχεία, δημιουργούν ένα σύνολο πραγματικά εξαιρετικό και έναν χώρο που όλες τις εποχές μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καθιστικό - τραπεζαρία ή γραφείο. 



https://www.instagram.com/lauralisaschwabe/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ