2022-04-07 16:00:02
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στο εξωτερικό



Σύμφωνα με το sportime ο Ολυμπιακός έχει πάντα ανοικτές τις κεραίες του για την ενίσχυση του ρόστερ του και δεν περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει τις κινήσεις του. Κύριο μέλημα στην παρούσα φάση είναι η εύρεση εξτρέμ και χαφ που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε θέσεις όπου παρουσιάζονται μεγάλες αδυναμίες. Οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός με τους Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Κούντε δεν βγήκαν.

Με αποτέλεσμα να φτάσει ο Απρίλιος και ο Γιώργος Μασούρας να είναι αυτός που πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Καθώς ο Γκάρι Ροντρίγκες, που απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει έχει βγει στα… πιτς ουκ ολίγες φορές.  Το θέμα για τους ερυθρόλευκους είναι πως δεν έχουν πάρει πολλά από τις μεταγραφές που έκαναν, στα άκρα της επίθεσης
. Και θέλουν να το αλλάξουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στα σκαριά δύο ταξίδια για σκάουτινγκ. Το ένα από αυτά δεν αποκλείεται να αφορά τις κάτω χώρες. Η Ολλανδία και το Βέλγιο παραμένουν στο κάδρο, αφού έχουν εντοπιστεί αρκετοί παίκτες που ενδιαφέρουν. Οι Ντε Μπαρτόλο, Μοντέστο είναι συνήθως αυτοί που κάνουν ταξίδια για συγκεκριμένο σκοπό! Παράλληλα η γαλλική αγορά είναι σε πρώτο πλάνο, όπως είναι τα τελευταία χρόνια με τον Μοντέστο, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, να κάνει μεγάλο παιχνίδι. Στο μεταξύ υπάρχουν πολλά σενάρια που αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί στόχοι σε Δανία και Νορβηγία. Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν περάσει από το απλό στάδιο της παρακολούθησης! 

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ