2022-04-09 15:30:05
Φωτογραφία για Πανικός στον ΣΚΑΙ με το «Masked singer»

 



Το δεκάρι το βράδυ της Πέμπτης για το «Masked Singer» και το μονοψήφιο στο γενικό σύνολο όχι μόνο θορύβησε τον ΣΚΑΪ και τα στελέχη του αλλά χτύπησε αυτόματα «κόκκινο συναγερμό».

Είναι από τα πιο ακριβά προγράμματα της σεζόν, ο ΣΚΑΪ είχε αναβάλει πολλές φορές την μετάδοσή του και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί η παραγωγή στον Ατζούν και να βγει στον «αέρα» προκειμένου να μην χαθούν τα πανάκριβά του δικαιώματα. «Ούτε αυτό το κάρο τραβάει» μου είπε χθες χαρακτηριστικά μια πηγή και φυσικά το μπαλάκι έχει πέσει στον Ατζούν αλλά και στον καλλιτεχνικό διευθυντή του σόου τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Στο κανάλι τώρα φοβούνται νέο πατατράκ τύπου «House of Fame» και «Top Chef» και ήδη απ’ ότι μαθαίνω χθες έγινε η πρώτη μεγάλη τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών του ΣΚΑΪ και των υπεύθυνων του Ελληνικού τμήματος της Acun Medya προκειμένου να αντιμετωπιστεί το νέο τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε.

Η πίεση στον Ατζούν αυτή τη στιγμή είναι αφόρητη καθώς έχει ήδη δύο πρότζεκτς που πήγαν πολύ κακά το «Top Chef» και το «Κάτι Ξαναψήνεται» και ένα πανάκριβο «Survivor» που έχει εμφανή σημάδια κόπωσης. Σε συνδυασμό με τη νέα οικονομική κρίση που διαφαίνεται όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συνεργασία Ατζούν – ΣΚΑΪ.

Η επόμενη Πέμπτη είναι η πλέον κρίσιμη για το «Masked Singer» καθώς χωρίς «Άγιο Παϊσιο» θα δούμε πως θα μοιραστεί η πίτα της τηλεθέασης.

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ