2022-04-10 15:30:06
Φωτογραφία για Όλες οι εξελίξεις για την πώληση του OPEN

 



Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Είναι ακριβώς έτσι… Εδώ και τρία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης έχει μπει σε διαδικασία πώλησης όχι μόνο του Open αλλά όλων των μέσων ενημέρωσης που ελέγχει στην Ελλάδα.

Θα κρατήσει απλά και μόνο μια καταστατική μειοψηφία της τάξης του 30 με 35% για να μην μείνει τελείως εκτός αγοράς. Οι συζητήσεις με το ποδοσφαιρικό δίδυμο των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Μπάκο – Καϋμενάκη είναι υπαρκτές.

Όμως ακόμη δεν έχει βγει λευκός καπνός. Άλλωστε και με άλλους επιχειρηματίες έχει συζητηθεί στο παρελθόν το ενδεχόμενο της μεταβίβασης του Open και των sites. Θα προσθέσω και ‘γω μια δική μου πληροφορία που ήρθε χθες.

Το κανάλι ενδέχεται τελικά να πουληθεί σε άλλο τελικά επιχειρηματία ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του τηλεοπτικό σταθμό. Και επιθυμεί τη δημιουργία αμιγώς ενημερωτικού καναλιού ή έστω στο μεγαλύτερο κομμάτι του.

Σε αυτή την περίπτωση θα μεταβιβαστούν και οι τίτλοι του «Έθνους» και της «Ημερησίας» ενώ θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται και οι εγκαταστάσεις της Παιανίας για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος. 

nassosblog.gr





Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ