2022-04-12 08:51:52
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή και ο Δήμαρχος Δ.Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής, επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα τον τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραινοσε Maurizio Capotorto, CEO of ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η επαναφορά των δρομολογίων της παλαιας γραμμής Τιθορέα-Λιανοκλάδι σε καθημερινή βάση, η οποία εξυπηρετούσε το μεγαλύτερο τμήμα του Βοιωτικού Κηφισου και τις περισσότερες κοινότητες των δυο Δήμων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, τονίζουν οι Π. Ταγκαλής και Αθ. Στιβακτή. Συζητήθηκαν τα δίκαια αιτήματα των dήμων, ενώ ο Διευθύνων Συμβουλος δεσμεύτηκε να τα προωθήσει και να τα συζητήσει με την κυβέρνηση άμεσα.

Επίσης τέθηκε ως πρόταση το θεμα της λειτουργίας πρόσθετου δρομολογίου για τη χειμερινή περίοδο που θα εξυπηρετεί τους φίλους χιονοδρόμους του Παρνασσού.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤΑΔ Κ.Βλαστού, όπου συζητήθηκε η επιτυχημένη λειτουργία των Χιονοδρομικων κέντρων την τρέχουσα περίοδο, ενω υποβλήθηκε σειρά προτάσεων και συνεργασιών για τη νέα χειμερινή περίοδο.

fokidanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ