2022-04-12 11:39:31
Φωτογραφία για Το Πάσχα του 2022 πλησιάζει...
Γράφει ο Σωτήρης Βενέτης

Το Πάσχα του 2022 πλησιάζει, το επιβατικό κοινό και λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια θέλει να μετακινηθεί για να γιορτάσει το Ελληνικό Πάσχα οικογενειακά και πατροπαράδοτα!

Η άνοδος των τιμών των καυσίμων οδηγεί φέτος ακόμη περισσότερους να επιλέξουν τον σιδηρόδρομο για τις μετακινήσεις τους.

Η Τρενοσέ έχει λάβει πιστοποίηση για τους τρεις, πολυδιαφημισμένους συρμούς της ETR 470 (https://sidirodromikanea.blogspot.com/2022/03/etr-trenitalia-spa.html). Τα διαφημιστικά σποτ έχουν γυριστεί με τους συρμούς AEG και τα ETR 470 στον σιδ/κό σταθμό του Λιανοκλαδίου.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του κόμματος "ΜέΡΑ25" κ. Κρίτωνα Αρσένη, για τη λειτουργία και ασφάλεια των συρμών ETR470 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μας διαβεβαίωσε ότι "Τα τρένα ETR470, τα τρένα αυτά έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς πιστοποίησης, οι οποίοι έχουν εκδώσει τα πιστοποιητικά επαλήθευσης και τηρούν απόλυτα τις τεχνικές προδιαγραφές της διαλειτουργικότητας με τους συναφείς εθνικούς κανόνες και ότι ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων στα πλαίσια της αξιολόγησης του φακέλου έχει ελέγξει τα πιστοποιητικά αυτά και έχει επιβεβαιώσει την πλήρη συμμόρφωση του οχήματος τόσο με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και με την εθνική νομοθεσία.

 (https://sidirodromikanea.blogspot.com/2022/04/etr-470.html)"

Οι απαραίτητες δοκιμές από την Τρενοσέ έχουν πραγματοποιηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Άρα, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από μέρους της Τρενοσέ για τη μη δρομολόγηση των νέων συρμών της την περίοδο του Πάσχα, έτσι δεν είναι;

Με εκτίμηση,

Σ
. Βενέτης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ