2022-04-12 17:23:26
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε σταθμό του μετρό – Αναφορές για θύματα
Βάσει των πρώτων πληροφοριών, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. Το CNN κάνει λόγο για 13 τραυματίες.

Αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της πυροσβεστικής.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. Το CNN κάνει λόγο για 13 τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σκληρές εικόνες από το σημείο του περιστατικού.

Αστυνομία Νέας Υόρκης: Δεν υπάρχουν ενεργοί εκρηκτικοί μηχανισμοί

Στον σταθμό του μετρό δεν υπάρχουν επί του παρόντος ενεργοί εκρηκτικοί μηχανισμοί, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης μέσω Twitter.

Νωρίτερα, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για εντοπισμό συσκευών που δεν είχαν εκραγεί.


Αναζητείται ένα άτομο

Η αστυνομία αναζητεί έναν άνδρα με μάσκα αερίων και πορτοκαλί γιλέκο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και θεωρήθηκε ύποπτος, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στον σταθμό του μετρό 36th Street, όπου οι γραμμές D, N και R διέρχονται από τη συνοικία Σάνσετ Παρκ, γύρω στις 8:30 το πρωί τοπική ώρα, δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος.

Έλαβαν επίσης αναφορές για καπνό μέσα στο σταθμό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Reuters ότι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.Φωτ. REUTERS

Με πληροφορίες από Reut

Google Maps/ CNNers, NYT, CNN

kathimerini.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ