2022-04-12 17:00:06
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε: «Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό»



Με αφορμή την κουβέντα για το Survivor και τις αντιδράσεις των παικτών κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε στον αέρα του Love It. «Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;», ρώτησε ο Χάρη; Γιακουμάτος και η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε:

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα.

Μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα για μένα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω σε έναν χώρο δεν ζω στο ίδιο σπίτι μαζί τους. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πως θα το διαχειριστεί».





«Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι είσαι αυτό, φέρεσαι έτσι… Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ