2022-04-19 09:20:04
Φωτογραφία για Μακελειό στο Survivor – Τους απέβαλε ο Λιανός από το συμβούλιο



Ένας πρωτοφανής καυγάς ξέσπασε στο Survivor, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Συγκεκριμένα οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να καθοριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και κανείς δεν περίμενε ότι η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ορίων.

Οι δύο αντίθετες πλευρές ήταν ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους κι η ένταση χτύπησε κόκκινο. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Τάκης, πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης. Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με  ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ