2022-04-19 09:00:05
Φωτογραφία για Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω πάρει μεγάλα ρίσκα στη ζωή μου, πάω λίγο εκ του ασφαλούς»

 



Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε!» του Michael Frayn στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

«Στο Θέατρο Παλλάς πάω καθημερινά με τα πόδια γιατί μένω κοντά. Αν κάνει κρύο, μπορεί να πάρω το αμάξι. Έρχομαι πάντα νωρίς, πρώτη απ’ όλους, και συνήθως μετά από μένα σκάει ο Χρυσοστόμου. Μου αρέσει να βάφομαι με την ησυχία μου και να μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα. Υπάρχουν ηθοποιοί που φτάνουν στο θέατρο στο δεύτερο ή το τρίτο κουδούνι και βάζουν το παπούτσι του ρόλου την ώρα που βγαίνουν στη σκηνή. Αυτό μου είναι αδιανόητο, μου προκαλεί τεράστιο άγχος», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Στο καμαρίνι μου θα δεις πολλά νερά γιατί θέλω να είμαι ενυδατωμένη, περούκες, καλλυντικά και το άρωμά μου, Chanel No 5. Μετά την παράσταση συνήθως θα βγούμε για φαγητό. Να φάμε, να πιούμε και να γελάσουμε. Άμα νιώσω όμως ότι σήμερα πήγαμε μέτρια και εγώ δεν έχω αποδώσει όπως ήθελα, προτιμώ να κλειστώ στο σπίτι. Πέφτει η διάθεσή μου, με πιάνει μια ενοχή».

«Στους ηθοποιούς η ανασφάλεια χτυπά την πόρτα καθημερινά γιατί κάθε μέρα έρχεσαι αντιμέτωπος με την αποδοχή. Εντάξει, με τα χρόνια συνηθίζεται αυτό. Όταν ήμουν πιο νέα, με έπιανε τρέλα, φόβος, κλάμα. Αν η παράσταση δεν πήγαινε καλά, ένιωθα ότι ο κόσμος γκρεμίζεται. Τώρα όλα αυτά δεν τα νιώθω, αλλά θέλω να πηγαίνουμε καλά!».

«Δεν έχω πάρει μεγάλα ρίσκα στη ζωή μου, έχω την εντύπωση ότι πάω λίγο εκ του ασφαλούς. Με γοητεύουν ωστόσο οι περιπετειώδεις τύποι, αυτοί που θα πάνε χωρίς εμβόλια στις πιο βρόμικες χώρες, θα φάνε από τον δρόμο τηγανητές κατσαρίδες και δεν θα τους νοιάξει πού θα κοιμηθούν. Ένας τέτοιος τύπος ήταν ο συχωρεμένος ο Άντονι Μπουρντέν (σ.σ. διάσημος Αμερικανός σεφ που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο). Εγώ κάθομαι στα αυγά μου, δεν θέλω να κινδυνεύσω. Κι αυτό μου έχει σώσει τη ζωή αλλά μου έχει στερήσει διάφορες τέτοιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχω μια βαρετή ζωή, αλλά θα ήθελα να έχω δοκιμάσει κάποια extreme πράγματα».

«Θα μπορούσα άνετα να τα αφήσω όλα μια, δυο και τρεις σεζόν. Να πάω στην Αίγινα, να κοιτάω τις γάτες και τη θάλασσα. Ο Καπουτζίδης το έκανε σε όλη την καραντίνα και γαλήνεψε η ψυχή του. Όχι να είμαι τελείως μόνη, δεν είμαι αναχωρητής, αλλά μου αρέσει αυτή η απομόνωση, να μπορείς να καθίσεις κάποιες ώρες της ημέρας με τον εαυτό σου. Πολλές φορές να μη μιλάς καθόλου. Οι φίλοι μου λένε πως το σπίτι μου σε Αθήνα και Αίγινα είναι του «ξαπλωτηρίου». Μου αρέσουν οι οντάδες, οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, γενικά να μπεις κάπου να βουλιάξεις. Δεν υπάρχουν πουθενά άβολα έπιπλα. Τα έχω φτιάξει όλα με γνώμονα να μπορείς να βγάλεις τα παπούτσια και να ξαπλώσεις. Ίσως σε μια προηγούμενη ζωή να ήμουν Τουρκάλα σε οντά ή χαρέμι!».



Πηγή:ΟΚ



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ