2022-04-27 04:30:33
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 83 - 84: Τεράστια έπαθλα - Συμμαχίες και εκνευρισμοί

Με την απουσία του Γιώργου Λιανού είδαμε τον ερχομό του Ατζούν και των τεράστιων επάθλων που τον ακολουθούν κάθε φορά.

Πρώτος αγώνας με έπαθλο ταξίδι στο Μαϊάμι, νικητές οι κόκκινοι οι οποίοι επέλεξαν τον Άρη από τους μπλε ο οποίος με την σειρά του επέλεξε τον Γιώργο Τάλα για να ακολουθήσει στο ταξίδι. 

Ακολούθησε το παιχνίδι με το ξυλάκι το οποίο κέρδισαν οι μπλε.

Δεύτερος αγώνας με έπαθλο ένα πάρτι με άρωμα 80ς, και μασάζ αλλά και φαγητό το οποίο και πάλι κέρδισαν οι κόκκινοι. Αυτή την φορά ο Ατζούν τους έβαλε να επιλέξουν μια κοπέλα. Επέλεξαν την Σοφιάννα η οποία επέλεξε με την σειρά της την Θωμαΐς. 

Τέλος είδαμε και ένα αγώνα beach voley ανάμεσα στους Survivors και την Acun Media με την Acun Media να επικρατεί. Ο Ατζούν ωστόσο έκανε δώρο σε όλους τους Survivors το έπαθλο φαγητού. 

Highlights

Σε ένταση η ομάδα των μπλε με επίκεντρο τον Τάκη και τον Εμμανουήλ.Δυσαρεστημένοι οι μπλε με την επιλογή του Άρη να πάρει μαζί του τον Γιώργο Ταλαντσεφ καθώς θεωρούσαν ποιο δίκαιο να επιλέξει την Βρισηίδα που τα έδωσε όλα και επιπλέων είναι και ποιο αδύναμη. Έξαλλος και ο Σπύρος με τον Εμμανουήλ ο οποίος είναι συνεχώς σε κόντρα μαζί του. Υπόνοιες άφησαν να εννοηθούν οι μπλε για τον Άρη και το κατά πόσο προσπάθησε στο flagrace για την νίκη. Απίστευτες στιγμές των Survivors στο Μαϊάμι με τον Γιώργο Κατσαούνη να κλέβει την παράσταση.Σε ένταση ήρθε και ο Άρης με τον Εμμανουήλ με αφορμή την παρέα του Άρη που είναι στο στόχαστρο της υπόλοιπης ομάδας.Έξω φρενών με τον Εμμανουήλ ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεφ ο οποίος στεναχωρήθηκε με τον εαυτό του που τον άφησε να νευριάσει. Απογοητευμένες Βρισηίδα και Στέλα με Σοφιάννα και Θωμαΐς γιατί ανακοίνωσαν ότι αφού πάνε στο έπαθλο τις μερίδες τους θα τις φάνε ο Άρης με τον Γιώργο. Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ είδαμε να κάνει παρέα με ένα Ιγουάνα και να του πιάνει την κουβένταΜοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης είδαμε από τους κόκκινους και τις δύο μπλε. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ