2022-05-05 16:30:04
Φωτογραφία για Ποιος πρώην παίκτης δέχθηκε πρόταση για τη θέση του νέου coach του GNTM;

 



Το νέο GNTM ετοιμάζεται και όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά πρόκειται να γίνει ολική επαναφορά στο ριάλιτι μοντέλων. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και το όνομα του Έντουαρντ Στεργίου για τη θέση του coach, μιας και θεωρείται σίγουρη η μετακίνηση του Γιώργου Καράβα στην κριτική επιτροπή.

Το μοντέλο από την Ουκρανία, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι, συνάντησε η κάμερα της "Super Κατερίνα” με τον ίδιο να απαντά για το αν θα συμμετάσχει στο νέο GNTM.

Συγκεκριμένα είπε: "Η Βίκυ Καγιά δεν κουνιέται από τον θρόνο της. Θα ήταν ένα καλό challenge να κάνω. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά το ακούω σαν πρόταση. Επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει, οπότε μένουμε σε αυτό και βλέπουμε”.

Και συνέχισε: "Νομίζω η Βίκυ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του GNTM. Επιστρέφει και φέρνει ανατροπές απ’ όσα έχω ακούσει”. "Θα είναι μόνο κορίτσια, αλλά θα είναι μεγάλη ανατροπή το ηλικιακό και θέλω να το δω” είπε κλείνοντας.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αποσπάσματος, η Έλενα Πολυκάρπου τόνισε ότι στη θέση του coach δεν θα δούμε άνδρα, μιας και βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποιες γυναίκες.









Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ