2022-05-12 21:07:17
Φωτογραφία για Έρευνα : Ανάγκη για περισσότερα σιδηροδρομικά δρομολόγια για Ευρώπη
Περισσότεροι από τέσσερις στους πέντε Βρετανούς ταξιδιώτες θα ήθελαν να υπάρχουν περισσότερα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς ευρωπαϊκούς προορισμούς από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό αποτελεί το τελευταίο σημάδι της αυξανόμενης ζήτησης για φιλικές προς το περιβάλλον ταξιδιωτικές επιλογές.

Δημοσκόπηση για το HS1, που διεξήχθη από την Opinium Research, διαπίστωσε ότι το 81% των ερωτηθέντων θα ήταν πιο πιθανό να ταξιδέψουν με τρένο στην Ευρώπη για δουλειά εάν υπήρχαν περισσότερα διαθέσιμα δρομολόγια.

Το ποσοστό αυξήθηκε στο 86% για τα ταξίδια αναψυχής. Επιπλέον, το 79% των ερωτηθέντων είπε ότι η πανδημία έχει τονίσει την ανάγκη για τις επιχειρήσεις να κάνουν πιο βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές, αποδεικνύοντας μια ισχυρή ευκαιρία για διεθνείς σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας.

Επί του παρόντος, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν απευθείας υπηρεσίες σε διάφορους προορισμούς στη δυτική Ευρώπη, όπως το Παρίσι, το Άμστερνταμ και οι Βρυξέλλες.


Τα στοιχεία παρέχουν την πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι υπάρχει ισχυρή ζήτηση για ακόμη περισσότερες διεθνείς σιδηροδρομικές γραμμές που εκτελούνται από το Ηνωμένο Βασίλειο στη γραμμή HS1.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων δρομολογίων προς τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόμβου της Φρανκφούρτης, ή την επέκταση δρομολογίων σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής, όπως η Πράγα στην Τσεχική Δημοκρατία ή το Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Τέλος, το 77% των ανθρώπων πιθανότατα θα ταξίδευαν πιο τακτικά στην Ευρώπη με τρένο εάν υπήρχε περισσότερος ανταγωνισμός στη γραμμή.

tourismtoday.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ