2022-05-16 20:02:48
Φωτογραφία για Ελληνίδες διάσημες μας περιγράφουν την πρώτη φορά που έκαναν έρωτα



 Η πρώτη φορά που θα κάνει έρωτα μία γυναίκα είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι μία ανάμνηση που θα τη συνοδεύει για πάρα πολλά χρόνια. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για τις διάσημες Ελληνίδες οι οποίες κατά καιρούς είχαν το θάρρος να αποκαλύψουν την ηλικία που προχώρησαν για πρώτη φορά.

Κατερίνα Καινούργιου

«Μέχρι τα 19 δεν είχα βγει ούτε ραντεβού. Στα 18 πρέπει να έδωσα το πρώτο φιλί. Την πρώτη μου σεξουαλική επαφή την είχα κάπου στα 22. Δεν βιάστηκα να κάνω σεξ. Είμαι παραδοσιακή και πολύ πουριτανή», είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη

Έκανε σεξ στα 17 της όταν πήγαινε τρίτη λυκείου: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω πως σαν εμπειρία, ήταν πιο αδιάφορη πεθαίνεις».

Αθηνά Οικονομάκου

Μπορεί η ηθοποιός να μην αποκάλυψε πόσο χρονών έκανε για πρώτη φορά σεξ, ωστόσο είχε δηλώσει πως: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, είχα τρομερό άγχος και αμηχανία. Ευτυχώς ο σύντροφός μου ήταν λίγο πιο άνετος και με έκανε να αισθανθώ όμορφα»

Αντωνία Καλλιμούκου

Η όμορφη δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει ότι η πρώτη της φορά ήταν στην ηλικία των 18 χρόνων. Μάλιστα, μετά ήταν αγχωμένη διότι πίστευε ότι αυτό φαινόταν και θα την καταλάβει η μητέρα της: «Όταν ήμουν 18 ετών και είχα την πρώτη σεξουαλική εμπειρία με τον φίλο μου γύρισα σπίτι και νόμιζα ότι φαίνεται αυτό που είχα κάνει. Ότι η μητέρα μου θα με καταλάβει. Ίσως γιατί πιστεύω ότι με ψυχολογεί πολύ καλά. Πάντως είχα αυτό τον πανικό και προσπαθούσα να κρυφτώ. Μπήκα στο δωμάτιο, κλείστηκα μέσα και δεν ήθελα πολλά πολλά. Έλεγα να περάσει το πρώτο 24ωρο και βλέπουμε», αποκάλυψε.

Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλάντη έχει εξομολογηθεί ότι ήταν πολύ ντροπαλή και φοβισμένη και η πρώτη της φορά έγινε αρκετά μετά την ηλικία των 18: «Ήμουν μεγάλη, όχι μικρή. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Πάρα πολύ φοβισμένη. Όταν ήρθε να μου ζητήσει κάποιος στη Β’ Γυμνασίου να τα φτιάξουμε, τρόμαξα κι εξαφανίστηκα».

Ζέτα Δούκα

Αρκετά μικρή ξεκίνησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα να είναι ενεργή σεξουαλικά, χωρίς φυσικά να είναι κάτι που το έχει μετανιώσει: «Στα 15 μου ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή. Γενικώς στη ζωή μου, προσπαθώ τα πράγματα που μου αρέσουν ή με έλκουν να τα κάνω τη στιγμή που τα θέλω. Προφανώς, εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως θέλω να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία με τον φίλο μου και το έκανα. Όταν ο άνθρωπος κάνει αυτό που θέλει τη στιγμή που το θέλει, όταν δεν ενοχλεί τους άλλους βέβαια, είναι καλό να το κάνει».

Μαίρη Συνατσάκη

Έχει παραδεχτεί ότι έχασε την παρθενιά της σε “ώριμη ηλικία”, ενώ όταν έκανε πρώτη φορά σεξ το είπε στη μητέρα της, προκειμένου να ξεκινήσει να πηγαίνει στο γυναικολόγο: «Όταν έκανα για πρώτη φορά σεξ π.χ., το είπα στη μητέρα μου για ν’ αρχίσω να πηγαίνω στο γυναικολόγο. Σκέφτηκα ‘Ντροπή ξε-ντροπή, πρέπει να το κάνω… Επίσης είμαι σχεσάκιας. Ακόμα και στο γυμνάσιο, αν ήθελα να χωρίσω στους τρεις μήνες, ένιωθα χάλια. Ένιωθα ότι απέτυχα και τέτοια…».

Μπέσυ Μάλφα

Χωρίς ταμπού και κόμπλεξ, η Μπέσυ Μάλφα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι το έκανε για πρώτη φορά όταν ήταν 18 ετών. Mάλιστα, είχε ζητήσει από έναν φίλο της, φοιτητή της Ιατρικής, άρα προφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία, να την κάνει… γυναίκα. Εκείνος, όπως αναφέρει η γνωστή ηθοποιός, δεν αρνήθηκε, αλλά της συμπεριφέρθηκε με σεμνότητα: «Η πρώτη μου φορά ήταν με έναν πολύ καλό μου φίλο, που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα!»

Νατάσα Καλογρίδη

Αρκετά πρόωρα ήταν η πρώτη φορά της ηθοποιού Νατάσας Καλογρίδη: «Ερωτεύτηκα από την πρώτη δημοτικού, αυτόν που έκανε τα καλύτερα γράμματα στην τάξη. Πρώτη φορά, όμως, έκανα σεξ στην πρώτη γυμνασίου, με ένα αγόρι που ήταν το μεγαλύτερο αλητάκι της γειτονιάς μου», αποκάλυψε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή.

Πηγή: hot-news.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ