2022-05-26 16:00:04
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός θέλει μια σωστή επιλογή για τη θέση του αριστερού μπάκ



Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και φέτος είναι ένα καλοκαίρι που αν μη τι άλλο θέλει να κάνει τη σωστή επιλογή στη συγκεκριμένη θέση. Οι Πειραιώτες μετά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν κατάφεραν να βρουν τον παίκτη που θα κάλυπτε επάξια το κενό του. Προσπάθησαν να μηδενίσουν το ρίσκο της επιλογής προχωρώντας στην απόκτηση του πολύπειρου Ραφίνια.

Η επιλογή για διάφορους λόγους δεν βγήκε και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές είναι και θέμα συγκυριών να… κάτσει μία μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν κόλλησε και το κενό του Ομάρ δεν καλύφθηκε. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήγε στην επιλογή του Κένι Λαλά. Και με αυτή τη μεταγραφή προσπάθησε να πάει στα… σίγουρα. Πήρε έναν παίκτη έμπειρο με πολλές συμμετοχές σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι το γαλλικό. Ο Λαλά δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν
. Δεν… κόλλησε με τον Ολυμπιακό και ίσως σε αυτό να φταίει και το γεγονός ότι δεν είχε παίξει σε ένα κλαμπ με την πίεση των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός βγαίνει ξανά στην αγορά για δεξί μπακ. Και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσει ξανά να μην πάρει ρίσκο με την επιλογή του ακραίου του μπακ. Είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει. Γι' αυτό και κοιτάζει παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα και με αρκετές συμμετοχές, αλλά εξετάζει και όλες τις παραμέτρους, διότι δοκίμασε τα πάντα και δεν του βγήκαν.

Πηγή: fosonline.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ