2022-06-01 14:28:57
Φωτογραφία για Να ενταχτεί ο δρόμος Νυμφόπετρας - Περιστερώνας σε έργο προσβασιμότητας στην υπό κατασκευή σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Καβάλας.
Το χρόνιο αίτημα των κατοίκων της βορειοανατολικής Θεσσαλονίκης για την οδική σύνδεση του Κόμβου Βαϊοχωρίου της Εγνατίας οδού με την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας στο ύψος της Περιστερώνας , ήρθε η ώρα να ενταχτεί στο πρόγραμμα οδικών έργων εν όψει μάλιστα και της κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης –Καβάλας .

Η αξιοποίηση του υπάρχοντος δρόμου με την ασφαλτόστρωση και την κατασκευή μιας μικρής γέφυρα στο ποταμό Δαφνούντα, η όποια θα εξυπηρετήσει τα μέγιστα στην κυκλοφορία των αγροτών της περιοχής, θα προσφέρει άμεση πρόσβαση τόσο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό που θα δημιουργηθεί στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας όσο και κατ΄ επέκταση προς την βόρειο Χαλκιδική.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς με το έργο, Δήμος Βόλβης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και του- Υπουργείο Υποδομών πρέπει σύντομα θα λάβουν τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε αυτό αίτημα των κατοίκων της βορειοανατολικής Θεσσαλονίκης να γίνει πραγματικότητα.

Σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη του θέσαμε το θέμα, ο όποιος έδειξε ενδιαφέρον και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το έργο αυτό.



Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ