2022-06-01 19:50:39
Φωτογραφία για Από τον «Άγιο Παΐσιο» στο «Κάμπινγκ»

 



Ο Στάμος Τσάμης, που αγαπήθηκε ευρέως από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη δουλειά του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», ετοιμάζεται να επιστρέψει στο MEGA όχι μόνο για τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ, αλλά και για μία νέα σειρά.

Ο «Άγιος Παΐσιος» έκανε πρεμιέρα στο β’ μισό της σεζόν κι αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις βγάζοντας ασπροπρόσωπο το κανάλι της Συγγρού. Για 9 εβδομάδες περίπου που προβαλλόταν η σειρά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον χτυπώντας 30άρια στην τηλεθέαση. Αυτή η επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από το κανάλι, το οποίο αποφάσισε να κάνει κι έναν δεύτερο κύκλο για τη ζωή του αγαπημένου Αγίου.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, λοιπόν, προετοιμάζουν το νέο πρόγραμμα πυρετωδώς και κάτω από άκρα μυστικότητα. Το Μεγάλο Κανάλι έχει ήδη μία τεράστια ποικιλία από νέες σειρές που περιμένουν στην ουρά, τόσο δραματικές όσο και κωμικές.

Στα σκαριά έδω και καιρό βρίσκεται η νέα σειρά «Κάμπινγκ» που βασίζεται στο κυπριακό φορμάτ, το οποίο είχε αναλάβει ο Κούλλης Νικολάου κι ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ωστόσο, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι οι δύο αυτοί δημιουργοί δε θα πάρουν μέρος στην συγκεκριμένη παραγωγή. Σύμφωνα με το MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, τη σκηνοθεσία της νέας σειράς του MEGA, «Κάμπινγκ», θα αναλάβει ο Στάμος Τσάμης, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αγγελόπουλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ