2022-06-07 09:00:05
Φωτογραφία για Σασμός: Τα πέντε συγκλονιστικά γεγονότα που θα δούμε στη συνέχεια





Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για το τέλος της σειράς «Σασμός» και καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται να σηματοδοτήσουν το φινάλε. Το τελευταίο επεισόδιο έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουνίου με τον πρώτο κύκλο να ρίχνει αυλαία σε τρεις εβδομάδες από τώρα.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 170 επεισόδια και οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με σοκαριστικές αποκαλύψεις. Το φινάλε θα βαφτεί με αίμα, καθώς έρχονται πολλοί θάνατοι και θυσίες. Την ίδια στιγμή, η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια με πολλούς χαρακτήρες να μην μπορούν να τη διαχειριστούν.

Άδοξα θα λήξει αυτή η σχέση με τον Καραπάνο να μαθαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του. Όλα ξεκινούν όταν ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα ποιος πραγματικά είναι. Η δικηγόρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Παρόλο που ο Γεράσιμος της ζητά να μην πει τίποτα στον Καραπάνο, εκεί τον παρακούει.

Σύντομα θα τρέξει στο βουνό, όπου η αστυνομία έχει περικυκλώσει τον Καραπάνο. Εκείνος βαριά τραυματισμένος και λίγο πριν ξεψυχήσει μαθαίνει από το στόμα της Στέλλας ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του. Αυτό που δεν γνωρίζει η δικηγόρος, όμως, είναι ότι ο Καραπάνος έχει δώσει εντολή στους άντρες του να εκτελέσουν τον αστυνόμο. Θα προλάβει ο βαρυποινίτης να ανακαλέσει την διαταγή;

Ο Μαθιός ζητάει από τον Μανόλη να τον καρφώσει



Στο τέλος της σειράς, ο Μανόλης θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με την φρικτή αλήθεια και το πιο μεγάλο δίλημμα που είχε από την αρχή του «Σασμού». Να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή ή όχι.



Ο Μαθιός που δεν μπορεί να ζει άλλο με τον φόβο και τις ενοχές, αποφασίζει να πιάσει τον Μανόλη και να του πει στα ίσα να τον καρφώσει. Ο Μανόλης, όμως, φοβάται πως αν μαθευτεί η αλήθεια ο Νικηφόρος θα γίνει φονιάς και θα σκοτώσει τον θείο του. Γεγονός που τον αποθαρρύνει. Έτσι, ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.



Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ



Η κατάσταση της Αργυρώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Χρειάζεται επειγόντως νεφρό, διαφορετικά δε θα αργήσει να συμβεί το μοιραίο. Ο Αστέρης μαθαίνει από τον Σταύρο για το σοβαρό πρόβλημα της Αργυρώς και προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βοηθήσει, αφού δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.



Ο Αστέρης θα είναι ο μόνος συμβατός δότης κι έτσι θα δώσει κρυφά το νεφρό του για να σώσει τη ζωή της γυναίκας που αγαπά. Ωστόσο, ζητάει από τη Μαρίνα να μην της αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην αλήθεια για τον μικρό Πετρή.



Ο Άγγελος δολοφονείται



Όπως προαναφέραμε το τέλος του «Σασμού» θα βαφτεί με αίμα κι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρας της σειράς θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο λόγος για τον Άγγελο, ο οποίος δολοφονείται από τα χέρια του Κώστα.



Μαύρο πέπλο θα σκεπάσει ξανά την οικογένεια των Βρουλάκηδων, η οποία δε θα αργήσει να σκεφτεί ότι πίσω από αυτό το φονικό μπορεί να βρίσκεται και η Καλλιόπη. Άλλωστε, οι δυο τους θα έρθουν σε έντονη σύγκρουση μετά την αγορά του κτήματος των Σταματάκηδων.





Η Βασιλική κι ο Μαθιός παντρεύονται



Ο Μαθιός κι η Βασιλική είναι ένα από τα ζευγάρια της σειράς που έχουν περάσει από 40 κύματα. Κράτησαν για όσο μπορούσαν τον έρωτά τους κρυφό, αλλά ύστερα από πολλή σκέψη αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο γάμος δε θα αργήσει να έρθει και το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον. Θα τους προλάβει, όμως, η σκληρή πραγματικότητα ή θα ζήσουν το όνειρό τους;

Η Βασιλική κι ο Μαθιός στο σπίτι τους



Ο «Σασμός» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν και το τέλος της αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Ωστόσο, η σειρά έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο με πολλούς πρωταγωνιστές να παίρνουν το εισιτήριο για τα νέα επεισόδια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!





Youfly



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος οι ατομικές ασυλίες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος οι ατομικές ασυλίες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ