2022-06-07 19:00:04
Φωτογραφία για O Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει σε άλλο κανάλι;  Όλο το ρεπορτάζ...
Συνεχίζεται το «φύγε εσύ, έλα εσύ» στα κανάλια και φέτος το χοντρό παιχνίδι παίζεται στον τομέα της μυθοπλασίας. Να έχει ο κόσμος δουλειά βέβαια αλλά θα την βγάλουν και οι 30 περίπου σειρές που θα δούμε του χρόνου.

 

Η απάντηση είναι «ναι» και ανεξαρτήτως τηλεθέασης καθώς υπάρχει η σωτήρια πλέον επιχορήγηση του ΕΚΟΜΕ που φούλαρε και πάλι τις μηχανές παραγωγής Ελληνικών σειρών.

 

 

Ο Alpha για μια ακόμη σεζόν όπως σας γράφω εδώ και μήνες θα ποντάρει και πάλι στη μυθοπλασία. Με αρκετές σειρές. Το νέο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι  σύμφωνα με το nassosblog είναι του Αλέξανδρου Ρήγα.

 

Σόλο και χωρίς τον Δημήτρη Αποστόλου που έδωσε τα χέρια με τον Λάτσιο και το Open για καινούργια καθημερινή δραματική σειρά. Αντίθετα τον Ρήγα τον θέλουν απ’ ότι μαθαίνω στον Alpha για κωμωδία.

Και επειδή πολλά μπορεί να ακουστούν πάλι μπορεί το δίδυμο να χωρίζει μετά την «Τούρτα της μαμάς» ωστόσο η προσωπική τους σχέση που είχε διαταραχθεί στο παρελθόν είναι καλύτερη από ποτέ. Και έτσι υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να τους δούμε να γράφουν μαζί και καινούργια θεατρική κωμωδία.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ