2022-06-07 17:45:51
Φωτογραφία για Ανατροπή! Παρουσιάστρια του My style rocks η Ηλιάνα

 



Στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα η συμφωνία της περιλαμβάνει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα, κάτι που προκαλεί ντόμινο αλλαγές σε άλλα πρόσωπα του σταθμού, όπως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ηλιάνα θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά, στην prime time ζώνη. Για το λόγο αυτό και στα τέλη του Αυγούστου ενώ οι περισσότεροι θα επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Ηλιάνα θα ταξιδέψει μαζί με τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι στην Τενερίφη, όπου θα παραμείνει έως τα τέλη περίπου της χρονιάς όπου θα ολοκληρωθεί το Love Island. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αμέσως μετά αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks που θα επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας χρονιάς

. Αυτό είναι οριστικό και δεν αλλάζει, όσο και αν… πάλεψαν πολλές παρουσιάστριες… μέσα και έξω από τον ΣΚΑΪ… για τη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, με την έλευση του My Style Rocks θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το «Κάτι Ξαναψήνεται» που θα επιστρέψει στις αρχές της σεζόν… αλλά δεν θα βγάλει τη χρονιά, κοινώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα… ξαναψήσει ό,τι ξαναψήσει έως το τέλος της χρονιάς.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ