2022-06-08 09:40:05
Φωτογραφία για Γκοτσόπουλος - Μιχαλάκη: Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε τη νέα σεζόν;



Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους και οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως να μάθουν που θα συναντήσουν τηλεοπτικά τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι ηθοποιοί έχουν ήδη κλείσει για τη νέα σεζόν, ενώ άλλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με νέες παραγωγές που θα κόψουν την ανάσα.

Πράγματι, η μυθοπλασία συνεχίζει δυναμικά, για ακόμη μια χρονιά. Νέες σειρές γεμάτες έρωτα, σασπένς, δράση και μυστήριο, έρχονται στην μικρή οθόνη για να μας καθηλώσουν. Ποιες θα έχουν άρωμα Άγριων Μελισσών.

Εκτός από το Κόκκινο Ποτάμι, το οποίο έχει κλείσει δυνατά ονόματα που πέρασαν από τη σειρά, φαίνεται πως και η ΕΡΤ ετοιμάζεται να φέρει τις “Μέλισσες” στην μυθοπλασία. Όπως, άλλωστε έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Αναστάσιος Ροϊλός θα παίξει στη σειρά “Φλόγα και Άνεμος”, στον ρόλο του Δημήτρη Χορν.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, συζητούν έντονα με την ΕΡΤ για τη συμμετοχή τους σε κάποιο νέο project. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η σειρά, στην οποία θα κλείσουν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, καθώς η Δημόσια Τηλεόραση ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη, για μία ακόμη χρονιά. Οι πιθανότητες τείνουν στη σειρά “Μια Νύχτα του Αυγούστου”, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Βικτώρια Χίσλοπ.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ