2022-06-09 18:00:06
Φωτογραφία για Έρχεται το «Secret song» με πολλούς παρουσιαστές...

 Ετοιμάζεται να έρθει και στη χώρα μας έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί.

Η μοντέρνα ματιά του… ή μάλλον η «κρυφή μελωδία» του Secret Song έχει κερδίσει τους τηλεθεατές πολλών χωρών προσφέροντας μουσική, τραγούδι και πολλά… πάρα πολλά συναισθήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Νίκος Αλιάγας που το παρουσιάζει στη Γαλλία καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό που περιμένει πώς και πώς να δει τι θα έχει ετοιμάσει για τον κεντρικό καλεσμένο του.

Το εντυπωσιακό show φιλοξενεί κάθε φορά ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, από το χώρο του θεάματος ή του αθλητισμού το οποίο κάθεται στην καρέκλα και δεν ξέρει τι… και ποιοι τον περιμένουν. Τα τραγούδια που έχουν «γράψει» στη ζωή του παρουσιάζονται μπροστά του… και χωρίς να γνωρίζει ποιοι τα ερμηνεύουν… ξεδιπλώνοντας αναμνήσεις… με πολλά συναισθήματα.

Το  Secret Song ήταν να βγει στον ALPHA τη φετινή σεζόν, αλλά μετά από αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν, το προγραμματίζουν για τις αρχές της καινούργιας χρονιάς

. Μία από αυτές, σύμφωνα με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, είναι ότι το επιτυχημένο show δεν θα του παρουσιάσει ένας… αλλά πολλοί. Δηλαδή σε κάθε επεισόδιο ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο θα κάθεται στο «τιμόνι» του και θα έχει καλεσμένο ένα άλλο, επίσης πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο που θα κάθεται στην καρέκλα και θα απολαμβάνει το Secret Song της ζωής του με πολλές εκπλήξεις.

Η πρεμιέρα του πρωτότυπου ψυχαγωγικού και εντυπωσιακού show στη χώρα μας από τη συχνότητα του ALPHA θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο και  θα προβληθούν οκτώ επεισόδια που θα παρουσιάσουν σούπερ πρόσωπα έχοντας σούπερ καλεσμένους… για να περάσουν σούπερ και οι τηλεθεατές…!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ