2022-06-16 16:33:23
Φωτογραφία για Βρετανία: Προτρέπουν τους επιβάτες να μην ταξιδεύουν με τρένο κατά τη διάρκεια απεργιών.
Οι επιβάτες έχουν λάβει συμβουλή να μην ταξιδεύουν με τρένα, εκτός εάν είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια των απεργιών την επόμενη εβδομάδα, ενώ μόνο το ένα πέμπτο των δρομολογίων αναμένεται να εκτελεστεί.

Του  Michael Race

Η Network Rail ανέφερε ότι περίπου οι μισές από όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές θα κλείσουν όταν χιλιάδες εργαζόμενοι απεργήσουν σε όλη τη Βρετανία στις 21, 23 και 25 Ιουνίου.

Τα δρομολόγια που εκτελούνται θα ξεκινούν και θα τελειώνουν νωρίτερα, από τις 07:30 έως τις 18:30.

Δεν θα υπάρχουν καθόλου τρένα σε πολλά μέρη, όπως βόρεια από τη Γλασκώβη ή το Εδιμβούργο και προς το Penzance στην Κορνουάλη.

"Μην κάνετε λάθος, το επίπεδο υπηρεσιών που θα μπορούμε να προσφέρουμε θα διακυβευτεί σημαντικά και οι επιβάτες πρέπει να το λάβουν υπόψη και να προγραμματίσουν εκ των προτέρων και να ταξιδέψουν μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο", δήλωσε ο επικεφαλής του Network Rail, Andrew Haines.


Η Network Rail, η οποία κατέχει και συντηρεί τους σιδηροδρόμους της χώρας, είπε επίσης ότι δεν θα υπάρχουν υπηρεσίες επιβατών σε τοποθεσίες όπως το Bournemouth στο Dorset, το Swansea στη νότια Ουαλία, το Holyhead στη βόρεια Ουαλία, το Chester στο Cheshire και το Blackpool στο Lancashire.

Οι ανοιχτές γραμμές περιλαμβάνουν την κύρια γραμμή της Δυτικής Ακτής από το Λονδίνο στη Σκωτία μέσω τοποθεσιών όπως το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.

Ωστόσο, με τα τρένα να κινούνται για μικρότερες ώρες τις ημέρες απεργίας, οι τελικές αναχωρήσεις θα είναι πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Για παράδειγμα, το τελευταίο τρένο από το Μάντσεστερ για το Λονδίνο θα αναχωρεί στις 14:47 και το τελευταίο από το Νόριτς για το Λονδίνο στις 16:00, με το τελευταίο τρένο από το Λονδίνο στο Εδιμβούργο στις 14:00.

Το χρονοδιάγραμμα από τις 20 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου εξακολουθεί να έχει οριστικοποιηθεί, αλλά ο αριθμός των δρομολογίων αναμένεται να είναι περίπου 4.500 σε σύγκριση με 20.000 συνήθως, ανέφερε η Network Rail.

bbc.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ