2022-06-16 16:30:05
Φωτογραφία για Σπύρος Πετρουλάκης: «Ένας σπουδαίος ηθοποιός έρχεται»



Ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στη Super Katerina, όπου μίλησε για το «Σασμό» κι έδωσε ορισμένα στοιχεία τόσο για το φινάλε της σειράς, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο «Σασμός» σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται με ένα επεισοδιακό φινάλε. Ο συγγραφέας της συγκλονιστικής ιστορίας τόνισε ότι στον γάμο θα γίνουν πολλά απρόοπτα. «Το φινάλε κρύβει μία τρομερή έκπληξη, ίσως και δύο», σχολιάζει ο συγγραφέας.

Εξήγησε ότι θα αλλάξουν τα πάντα, ενώ τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. «Έρχεται ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός», τόνισε ο Σπύρος Πετρουλάκης για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού», αλλά φυσικά δεν αποκάλυψε ποιος είναι αυτός

Όσον αφορά τη συνέχεια της ιστορίας, επεσήμανε ότι ο λόγος που συνέχισε στην πλοκή η Βασιλική, όπως και ο Πετρής – παρόλο που στο βιβλίο πεθαίνουν πολύ νωρίτερα – ήταν ο τρόπος που έπαιζαν οι πρωταγωνιστές και η αγάπη του κοινού.

«Όλα αυτά ευνόησαν στο να προχωρήσουν αυτοί οι χαρακτήρες, δηλαδή ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική, που υπάρχει στο βιβλίο, αλλά όχι έτσι. Τους έχει συγκλονίσει όλους και η Μαριλίτα είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και το έχει κερδίσει με το σπαθί της», τόνισε ο συγγραφέας.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η Βασιλική δε θα μάθει ακόμα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Πιθανώς, λοιπόν, κάτι τέτοιο να το δούμε από την επόμενη σεζόν.



Τέλος, ο Σπύρος Πετρουλάκης επεσήμανε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε δύο θανατικά, όπου θα πεθάνουν δύο άντρες. «Θα δούμε κάποια πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε για την επόμενη σεζόν».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ