2022-06-27 01:03:08
Φωτογραφία για 10 Πολύχρωμα Σαλόνια βασισμένα στο ...Μπεζ - Λευκό
Το Λευκό ως βασικό χρώμα μεγάλων επιφανειών στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων μπορεί ευκολότερα από κάθε άλλη απόχρωση να συμβάλλει στην δημιουργία ενός έντονου χρωματικά συνόλου, σε συνδυασμό με ακόμη μία, δύο ή περισσότερες  έντονες αποχρώσεις στα επιμέρους μικρότερα στοιχεία ενός δωματίου και σε  διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Ειδικά στον χώρο του καθιστικού το άσπρο-μπεζ στους τοίχους όπως και σε καναπέδες και μεγάλου όγκου έπιπλα, θα το συνδυάσετε χωρίς δυσκολία με κάθε άλλη απόχρωση δημιουργώντας ένα τελικό σύνολο όσο έντονο χρωματικά επιθυμείτε, ανάλογα με τον αριθμό και τους τόνους των υπόλοιπων χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε. 

1. Λευκοί καναπέδες και τοίχοι, συνδυασμένοι με πράσινο-μωβ-ροζ και το φυσικό χρώμα του ξύλου στα υπόλοιπα στοιχεία. Ιδιαίτερα καλαίσθητο και φωτεινό τελικό αποτέλεσμα για καθιστικά είτε σε κλασσικό είτε σε μοντέρνο στυλ. 

2. Λευκοί καναπέδες και μπεζ-καφέ σε χαλί και τα υπόλοιπα έπιπλα.


Ένας συνδυασμός που χρωματικά μπορεί να αλλάξει όσο συχνά θέλετε αν απλώς και μόνο διαφοροποιείτε ανά διαστήματα τα μαξιλάρια στους καναπέδες και κάποια διακοσμητικά αντικείμενα, όπως και στο χρώμα του ενός τοίχου βαμμένου σε σκουρόχρωμη απόχρωση. 

3. Η γοητεία του σχεδόν απόλυτα λευκού-μπεζ στην κλασσική του εκδοχή.

Μόνο ελάχιστα μονόχρωμα μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις "σπάνε" την διχρωμία όλων των υπόλοιπων  στοιχείων. Αλλάζοντας αυτά αλλάζετε ταυτόχρονα και την συνολική όψη του χώρου. 

4. Λευκός καναπές και γήινες ζεστές αποχρώσεις σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία. Καλαίσθητος συνδυασμός για κάθε εποχή που ανάλογα με τις αποχρώσεις καφέ ή πορτοκαλί που θα χρησιμοποιήσετε σε μαξιλάρια, χαλί κλπ. το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει λιγότερο ή περισσότερο έντονο χρωματικά.  

5. Μπεζ-Λευκό και Μπλε.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα βασισμένο στο πόσο έντονα ξεχωρίζουν και αναδεικνύονται τόσο τα υφασμάτινα στοιχεία όσο και διακοσμητικά μπλε αντικείμενα μέσα στον λευκό και μπεζ "φόντο" που δημιουργούν τοίχοι, έπιπλα και χαλί. 

6. Λευκό - Μπεζ ταιριασμένο με Μπλε και Μαύρες λεπτομέρειες.

Ιδιαίτερα πετυχημένο τελικό αποτέλεσμα βασισμένο στο σχεδόν απόλυτο λευκό για τις μεγάλες επιφάνειες ενώ ο χώρος αποκτά "χρώμα" από τα μικρότερα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, κάδρα κλπ.   

7. Λευκό - Μπεζ στο χαλί-δάπεδο και στα βοηθητικά μαξιλάρια των σκουρόχρωμων καναπέδων, συνδυασμένο με γήινες αποχρώσεις του ξύλου και ψάθινα στοιχεία.

Απλός και εύκολος τρόπος για να "φωτίσετε" καθιστικά με σκούρα έπιπλα, ενώ ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσετε σε κάποια ακόμη μαξιλάρια και διακοσμητικά αντικείμενα η τελική όψη του χώρου διαφοροποιείται εντελώς.  

8. Ένας λευκός καναπές είναι το ιδανικότερο "φόντο" για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά έντονο χρωματικά αποτέλεσμα αν χρησιμοποιήσετε εμπριμέ πολύχρωμα μαξιλάρια-ριχτάρια και ίδιου στυλ χαλί. Mε τον τρόπο αυτό ο χώρος θα έχει όσα και όποια χρώματα θέλετε αλλά χωρίς το σύνολο να είναι "φορτωμένο" οπτικά. 

 9. Όσο μικρότερος είναι ο χώρος και πολλά τα επιμέρους αντικείμενα, τόσο περισσότερο το λευκό στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων και μεγάλων επίπλων όπως οι καναπέδες είναι η "ασφαλέστερη" επιλογή για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο αλλά όχι γεμάτο "ασφυκτικά"  με χρώμα.  

 10. Σε μεγάλους χώρους με πολλά παράθυρα, μεγάλες μπαλκονόπορτες κλπ. χρησιμοποιείστε το μπεζ - λευκό στις κουρτίνες και ως βασική απόχρωση στους περισσότερους τοίχους. Είναι μια επιλογή που δεν θα δεσμεύσει καμιά άλλη σας προτίμηση στο χρώμα των υπόλοιπων στοιχείων που θα τοποθετήσετε στο καθιστικό. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ