2022-07-17 17:00:06
Φωτογραφία για Νέα εβδομαδιαία κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ1!  Όλες οι λεπτομέρειες
Η EPT 1, εδώ και λίγο κα αξιολογεί κάποιες νέες προτάσεις μυθοπλασίας που έχουν κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή, με σκοπό να εγκριθούν, να ετοιμαστούν κατάλληλα και να προβληθούν από τον Ιανουάριο του 2023.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η δημόσια τηλεόραση σύμφωνα με το mytv εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη νέα, εβδομαδιαία, κοινωνική σειρά «Παραλία», βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι».

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία οι Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μιχαλάκης, ενώ οι συντελεστές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλα δυνατά ονόματα.

Μέσα από αυτή τη σειρά, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει το κοινόβιο των χίπηδων στα Μάταλα της Κρήτης, στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου.

Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη παγκοσμίου φήμης παραλία και πολλά κρυμμένα μυστικά και έθιμα του νησιού δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Λούις Σουάρες ψάχνει ομάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Λούις Σουάρες ψάχνει ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ