2022-07-17 17:44:15
Φωτογραφία για Η νέα σειρά εποχής του Alpha! Η υπόθεση και οι ηθοποιοί της

 

Ο Παράδεισος είναι η σειρά εποχής που φέρνει ο Alpha από τη νέα σεζόν με στόχο την ενίσχυση της μυθοπλασίας στο κανάλι.



Ο Παράδεισος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν με τον Alpha να φέρνει δυνατές συμμετοχές στη σειρά όπως ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος ήδη σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη σειρά Σασμός του ίδιου καναλιού.



Η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον ALPHA στην prime time ζώνη υπόσχεται να φέρει ανατροπές αλλά και να μπει δυνατά στη μάχη για την τηλεθέαση.



Οι ιθύνοντες του ΑLΡΗΑ ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023 επενδύοντας, ακόμη μία χρονιά, στη μυθοπλασία. Ανάμεσα, λοιπόν, στα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγους μήνες είναι και η δραματική σειρά εποχής «Παράδεισος», η οποία βασίζεται στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία της RΑΙ «Il paradiso delle signore» και Θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του σταθμού.



Την προσαρμογή του σεναρίου υπογράφει η Δήμητρα Τσόλκα, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης.



Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, οι ηθοποιοί που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής είναι οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Αργύρης Πανταζάρας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Πλάϊνης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τζένη Κοζάκου, Δέσποινα Τσούτσα κ.ά.



Ο Παράδεισος: Η Ιστορία

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείας μόδας, γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια. Εκεί όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και τα κουτσομπολιά της ημέρας αλλά και για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.



Ο «Παράδεισος των κυριών», το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά! Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Λαμπεροί καλεσμένοι Θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του «Παραδείσου», στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.’Ομως ένα αναπάντεχο γεγονός Θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων στρέφοντας το ενδιαφέρον σε μια πορεία ανεύρεσης της αλήθειας. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;



Τα ανείπωτα μυστικά, τα ανομολόγητα πάθη, οι άνομοι έρωτες είναι κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της νέας σειράς. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή με φόντο την αστική Αθήνα των 60s με δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ