2022-07-26 15:05:04
Φωτογραφία για Σασμός (spoiler): Καθηλωτικές οι εξελίξεις στην σειρά...
Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Μαρίνα μετά από πολλά βάσανα, θρήνο και στενοχώριες κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αντώνη, αυτό του αρραβώνα τους.

Θα καταφέρει όμως το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Εκεί, θα έχουμε λοιπόν μια από τις μεγάλες ανατροπές της δεύτερης σεζόν καθώς η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη, ξάδερφου του Μάρκου, θα φέρει εμπόδιο στο γάμο καθώς δεν είναι και τόσο ανοιχτόμυαλος ώστε να δώσει την ευχή του στη χήρα του ξαδέρφου του.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια ωστόσο εκείνος δεν βλέπει σωστό να γίνει ο γάμος αυτός δημιουργώντας προβλήματα στο ζευγάρι. Η Μαρίνα είναι πολύ προβληματισμένη με τη στάση του Παύλου, έχει όμως τόσο την ευχή της γιαγιάς Ειρήνης και της κόρης της Αργυρώς όσο και την αμέριστη στήριξή τους στο βήμα που θα αλλάξει τη ζωή της μετά τα τόσα βάσανα.

Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να παραμερίσει την άποψη του Παύλου και να ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Αντώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με το Tivi, η Αργυρώ είναι κάθετη και υποστηρίζει τη μητέρα της.

«Μαμά μην ακούς κανέναν, γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δε θέλει ο θείος να μην έρθει στον γάμο σου», θα της πει η κόρη της και θα την ενθαρρύνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που θα κάνει.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τον καλωσόρισε στο OPEN...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τον καλωσόρισε στο OPEN...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ