2022-08-02 10:56:06
Φωτογραφία για ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ  2022: Το μεγαλύτερο festival χειροτεχνία και DIY επιστρέφειΤο μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και DIY, η εμπορική έκθεση ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, επιστρέφει!

Όπως ανακοινώθηκε από την διοργάνωτρια εταιρία η κορυφαία έκθεση τόσο για επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες crafters με αντικείμενο κάθε είδους χειροτεχνία και DIY, μια πραγματική ...γιορτή δημιουργίας, θα διοργανωθεί 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν χώρο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της διοργάνωσης, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και με βασικό χαρακτηριστικό την άνετη προσβασιμότητα (4 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό του Μετρό "Ανθούπολη").

 Εμπορική Έκθεση & ΦεστιβάλΗ Χειροτέχνικα 2022 σχεδιάζει μια ολιστική προσέγγιση, συνδυάζοντας:

Πώληση υλικών, εργαλείων, βιβλίων χειροτεχνίας (Εμπορική Έκθεση), Εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων κοινών (Craft Rooms, Παρουσιάσεις Προϊόντων και Λύσεων), Δικτύωση και αλληλεπίδραση των εμπλεκόμενων με τη χειροτεχνία (Meeting areas για συλλόγους και ομάδες),  Δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος (διάφορες Παράλληλες Εκδηλώσεις).

 

Κατηγορίες Επισκεπτών

·   Επαγγελματίες του χώρου για να αγοράσουν χονδρική, να έλθουν σε επαφή με νέους εν δυνάμει Προμηθευτές, αλλά και να ενημερωθούν για τις Νέες Τάσεις.

·         Ερασιτέχνες Χειροτέχνες για να κάνουν αγορές και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια.

·       Νέο κοινό, άντρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών και απ’ όλη την Ελλάδα, που θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο να δημιουργούν ή να επισκευάζουν διάφορα αντικείμενα, μόνοι τους.

 

Νέο, αναβαθμισμένο ManagementΚαθώς το διάστημα της πανδημίας δημιούργησε νέα δεδομένα, ιδιαίτερα στον χώρο των Εκθέσεων και των Events, αναδείχθηκε η ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κλάδου, με κύριο χαρακτηριστικό την ανάγκη για συνέργειες. Η Χειροτέχνικα πολύ έγκαιρα προσαρμόζεται στη νέα αυτή πραγματικότητα, και έτσι, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στο Management της Έκθεσης πλέον εμπλέκονται:

Η Fairspro. Η εταιρεία που έχει διοργανώσει όλες τις προηγούμενες Χειροτέχνικα, αναδεικνύοντάς την στο μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας & DIY, προσφέρει την αδιαμφισβήτητη γνώση και εμπειρία της, εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη επάνοδό της. Το ftiaxto.gr. Το μεγαλύτερο ελληνικό site για χειροτεχνίες, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Χειροτέχνικα και συνέχισε να εμπλέκεται με τη διοργάνωσή της τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να στηρίζει την Έκθεση, τόσο επικοινωνιακά, όσο και με τις γνώσεις του στην οργάνωση των Craft Rooms. Η Demand Fairs & Media. Το “new entry” στο Management της Χειροτέχνικα, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο της Διοργάνωσης Εκθέσεων και Φεστιβάλ, αλλά και των Επαγγελματικών Εκδόσεων (έντυπων και ηλεκτρονικών). Μεταξύ άλλων, διοργανώνει:

Ø  από το 2014 το επιτυχημένο 100% Hotel Show (το Premium Εκθεσιακό Γεγονός για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού),

Ø  από το 2009 το Design Lab(το μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο Design Festival στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια) και

Ø  από το 2013 το Vinyl is Back(Φεστιβάλ που έχει αναδειχθεί σε πραγματική γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής).

Η πρωταγωνιστική συμβολή τής Demand Fairs & Media στη διοργάνωση της Χειροτέχνικα, εγγυάται νέες ιδέες, αναπτυξιακή στρατηγική και οργανωτική εξέλιξη.

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ