2022-08-04 08:36:45
Φωτογραφία για Η τελευταία selfie στη Γη: Το τέλος του κόσμου «προβλέπει» η τεχνητή νοημοσύνη επιβεβαιώνει ταινίες φανατασίας!



 Οι χρήστες του TikTok μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις σε μία εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης μέσω του λογαριασμού @robotoverloards. Το εν λόγω account δίνει πρόσβαση στους χρήστες σε εικόνες και βίντεο για το πώς θα μοιάζει το τέλος της  ανθρωπότητας. 

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο λογαριασμός  χρησιμοποιεί την εφαρμογή δημιουργίας εικόνων DALL-E mini AI -με το όνομα να είναι εμπνευσμένο από την ταινία WALL-E που είναι συμπαραγωγή της Pixar με την Disney- για την παραγωγή αποκαλυπτικών εικόνων και δυστοπικών selfies.

H εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελεί το μοντέλο μιας γλώσσας μετασχηματιστή που μπορεί να μετατρέψει σχεδόν κάθε ιδέα σε εικόνες. «Λαμβάνει υπόψιν τόσο το κείμενο όσο και την εικόνα σαν μια ενιαία ροή δεδομένων. Περιέχει έως και 1.280 διαφορετικές πιθανότητες και εκπαιδεύεται χρησιμοποιώντας τη μέγιστη πιθανότητα να δημιουργήσει όλες τις διαφορετικές περιπτώσεις, τη μία μετά την άλλη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν δυστοπικά στιγμιότυπα, όπως ανθρώπους με κομμένα χέρια, στα οποία έχουν ένα κινητό, παραμορφωμένα πρόσωπα από εγκαύματα ή ασθένειες, όπως και ανθρώπους είναι κάτι ανάμεσα σε cyborg και εξωγήινους.



Δείτε μερικές από τις χαρακτηριστικές εικόνες του «Robot Overloards» 



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ