2022-08-19 18:06:27
Φωτογραφία για Γαλλία: Η SNCF παραγγέλνει άλλα 15 τρένα Avelia Horizon από την Alstom.
Η SNCF Voyageurs παρήγγειλε επιπλέον 15 νέας γενιάς τρένα Avelia Horizon πολύ υψηλής ταχύτητας από την Alstom.

Εξωτερική άποψη του τρένου πολύ υψηλής ταχύτητας Avelia Horizon.

Τα τρένα υψηλής ταχύτητας Avelia Horizon 4 τάσεων πληρούν τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής κυκλοφορίας. Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίασή τους και την προηγμένη μετάδοση κίνησης έλξης, τα τρένα νέας γενιάς καταναλώνουν επίσης 20% λιγότερη ενέργεια από τα τρέχοντα σύνολα τρένων TGV της SNCF.

Κάθε τρένο αποτελείται από δύο μικρού μήκους μηχανοκίνητα βαγόνια και αρθρωτά διώροφα βαγόνια επιβατών. Ο σχεδιασμός επιτρέπει 20% αύξηση της χωρητικότητας επιβατών, με τη διαμόρφωση υψηλότερης χωρητικότητας που φιλοξενεί έως και 740 επιβάτες.

Η παραγγελία, αξίας περίπου 590 εκατομμυρίων ευρώ (593,68 εκατ. USD), είναι η δεύτερη από τη συμφωνία πλαίσιο εταιρικής σχέσης καινοτομίας Avelia Horizon και ολοκληρώνει την παραγγελία 100 τρένων της SNCF Voyageurs.


Το συνολικό κόστος του στόλου Avelia Horizon είναι 20% χαμηλότερο από αυτό της προηγούμενης γενιάς και το κόστος συντήρησης του νέου στόλου θα είναι 30% χαμηλότερο.

Ο Jean-Baptiste Eyméoud, Πρόεδρος της Alstom Γαλλίας, δήλωσε:

«Αυτή η παραγγελία σφραγίζει για άλλη μια φορά την επιτυχία των τρένων πολύ υψηλής ταχύτητας και της πλατφόρμας Avelia Horizon.

«Αυτή η λύση ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές, οικονομικές και ανταγωνιστικές προκλήσεις της SNCF, σε ένα περιβάλλον ισχυρής ζήτησης επιβατών για λύσεις κινητικότητας χαμηλών εκπομπών άνθρακα».

railway-news.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ