2022-08-29 08:20:06
Φωτογραφία για «Η γη της ελιάς» : Αυτός ο παράνομος έρωτας θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην Μάνη
Ήδη από το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της σειράς προετοιμαστήκαμε για χωρισμό του Γιώργη με την Ιουλία.

Ο τρόπος που συνέλαβε την Αθηνά στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και το θέμα με το παιδί φαίνεται ότι δημιουργούν ένα χάσμα στο ζευγάρι.Ο αστυνόμος Κουράκος αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα και χάνει την Ιουλία.Ταυτόχρονα ο αστυνόμος έχει πολλές υποθέσεις να εξιχνιάσει και μία από αυτές είναι ο φόνος του Ανέστη.Το πτώμα του θα βρεθεί και ο Κουράκος ψάχνει απαντήσεις.Και φυσικά στρέφεται στην Ευτυχία.

Σύμφωνα με το spoiler του TiVi Σίριαλ, ο Κουράκος δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση πως θα έβαφε τα χέρια της με αίμα.

Κι όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που οι ματιές και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν έναν κρυφό πόθο ανάμεσά τους, που θα καταλήξει σ’ έναν μεγάλο και πολύ επικίνδυνο έρωτα που θολώνει την κρίση του αστυνόμου.


Η είδηση της σχέσης τους θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από το να συνεχίσει αυτή τη σχέση.

«Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση; Λυπάμαι, αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλο αυτό! Τι θα γίνει αν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για τον Ανέστη, μωρέ Ευτυχία; Έχεις τρελαθεί τελείως!», της ξεκαθαρίζει η Άννα και της γυρίζει την πλάτη.

Όμως ενοχλημένη από αυτή τη σχέση θα είναι και η Ιουλία που θα χάσει πάσα ιδέα για τον εν διαστάσει άντρα της αλλά και για την Ευτυχία, που την έβαζε μάλιστα και στο σπίτι της.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ