2022-09-10 08:00:04
Φωτογραφία για Τέσσερις νέες σειρές στην παρέα της Starland





Tα σχολεία ανοίγουν αλλά το Σαββατοκύριακο τα παιδιά παρακολουθούν, χωρίς να κάνουν ποτέ σκασιαρχείο, μαθήματα χαράς, κεφιού, περιπέτειας, χιούμορ, με… συμμαθητές τους πιο διασκεδαστικούς και αγαπημένους ήρωες!

Από τις 06:15 το πρωί μέχρι τις 12:45 το μεσημέρι, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ένα απίθανο υπερθέαμα με υπέροχους, νέους, κινούμενους ήρωες, που θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά αλλά και με όλους τους γνωστούς και πάντα ξεχωριστούς και αγαπημένους, The Looney Tunes Show, Μικρό μου πόνυ, η φιλία είναι μαγική, Ο σκανδαλιάρης Τοτός, Leo & Tigg, Peppa Pig, Η Τρου και το βασίλειο του ουράνιου τόξου, Η Μάσα και ο Αρκούδος, PJ Masks, Αρχηγός από κούνια, Miraculous Ladyubug, Σκούμπι Ντου και ο κολλητός του, Rainbow Ruby, Ο Πινόκιο και το μαγεμένο χωριό, Gus ο μικρός ιππότης, Πατ, ο σκύλος, Ντένις και Νάσερ, Be cool Scooby Doo.

Η πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη, συναρπαστική ζώνη παιδικών, η μοναδική Starland, υποδέχεται, στην πολυσυλλεκτική παρέα της, 4 νέες παιδικές σειρές για τη σεζόν 2022 – 2023, με σύγχρονη αισθητική προσέγγιση του παιδικού κοινού, που διατηρεί την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια, την ενέργεια, το χιούμορ, της πιο αγαπημένης ζώνης παιδικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση.

STARLAND - Νέο Πρόγραμμα 2022-2023: https://youtu.be/Slusbgo0VrQ

Μην χοροπηδήσεις στον καναπέ!

Μην τσιρίξεις!

Μην αγκαλιάζεις την τηλεόραση!

Μην ρίξεις πυροτεχνήματα!

Αρχίζει η Starland!

Πρεμιέρα - Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

BOOBA

Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 08:10

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2014

Ελάτε να γνωρίσουμε τον Booba και να διασκεδάσουμε με τις περιπέτειες ενός παράξενου, χνουδωτού αλλά γλυκύτατου πλάσματος, που απολαμβάνει να εξερευνά τον κόσμο χωρίς κακία, θυμό ή αγανάκτηση, μόνο με χαρά και έκπληξη σαν ένα πεντάχρονο παιδί! Δεν μιλάει, αν και βγάζει ήχους για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Κανείς δεν ξέρει από πού ήρθε, αλλά προφανώς έχει χάσει τα τελευταία 100 χρόνια ανθρώπινης προόδου και εξερευνά σύγχρονες τοποθεσίες με απεριόριστη ενέργεια και ενθουσιασμό! Οι αμήχανες κινήσεις του, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία να μάθει περισσότερα για τον κόσμο γύρω του, έχουν συχνά ξεκαρδιστικά αποτελέσματα! Οι περιπέτειες του Booba, αυτού του χαρούμενου, αστείου και περίεργου μικρού πλάσματος και των φίλων του είναι μοναδικές ! Γλυκό χιούμορ και αθωότητα σε μοναδικό συνδυασμό!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/booba

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΙ (GABBY’S DOLLHOUSE)

 Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:45

Παιδική σειρά ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων

 αμερικανικής παραγωγής 2021

Γλυκά γατάκια, ιδιαίτερες κατασκευές και πολύχρωμη μαγεία! Ακολουθήστε τη Γκάμπι και τα γατάκια φίλους της στις περιπέτειές τους και τις απίθανες ιστορίες τους, σε ένα φανταστικό κουκλόσπιτο, με ευχάριστους, ακαταμάχητους κόσμους! Ανακαλύψτε ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια, εκπλήξεις και μαγεία! Φαντασία και αγάπη σε μια σειρά που προωθεί τις ικανότητες των μικρών φίλων και γιορτάζει κάθε μέρα το ωραιότερο πράγμα: το να κάνεις λάθη και να βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους να μαθαίνεις από αυτά! Και αυτό είναι το πολύτιμο μήνυμα, που προωθεί η σειρά: σημασία δεν έχει το λάθος, αλλά το να μαθαίνεις από αυτό και να βρίσκεις τη λύση! Όλα είναι μαγικά δυνατά στο κουκλόσπιτο της Γκάμπι!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/to-kouklospito-tis-gabi-gabbys-dollhouse

ΠΦΦΦΕΙΡΑΤΕΣ (PFFFIRATES)

Από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 09:45

Παιδική σειρά γαλλικής παραγωγής 2022

Στο νησί Καλυψώ, τρία πληρώματα, που φουσκώνουν από…περηφάνια και όχι μόνο, διδάσκονται πως να γίνουν σωστοί πφφφειρατές από τον θρυλικό Κάπτεν Λαμάρ! Αυτό το σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει από ασκήσεις ιστιοπλοΐας και διαγωνισμούς κυνηγιού θησαυρού μέχρι εκτόξευση κανονιών και καταδίωξη εχθρικών πλοίων! Αλλά θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο από αυτό για να τα παρατήσουν οι επίδοξοι πφφφειρατές! Γιατί όταν ένας πφφφειρατής έχει φίλους να βασιστεί, τίποτα δεν είναι αδύνατο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/pfffeirates-pfffirates

BEYBLADE BURST QUAD DRIVE

Από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:15

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2021

Το Beyblade Burst Quad Drive διαδραματίζεται μόλις μήνες μετά τα τελικά στάδια του Beyblade Burst Surge. Φήμες κυκλοφορούν σχετικά με τη μυστηριώδη Πύλη του Φαντάσματος, ένα νεκροταφείο για σβούρες! Ακούγοντας κραυγές από μια κοντινή έπαυλη κάθε νύχτα, ο Blader Bashara Suiro μπαίνει κρυφά μέσα για να δοκιμάσει το θάρρος του. Αυτό, που ανακαλύπτει είναι η αρχή μιας φοβερής περιπέτειας, που κανένας Blader δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει! Οι κραυγές, που ακούει ο Bashara είναι, στην πραγματικότητα, οι θρήνοι των Bladeers, των οποίων οι σβούρες καταστράφηκαν από τον ιδιοκτήτη του νεκροταφείου, γνωστό και ως «Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας». Μπροστά σε αυτόν τον άγνωστο Blader, ο Valt Aoi και άλλοι θρύλοι του Beyblade αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη πρόκληση: να αντιμετωπίσουν αυτόν τον Σκοτεινό Πρίγκηπα και τον χειριστή του απίστευτου Quad Bey Destruction Belfyre. Υπάρχει κάποιος νέος ήρωας του Blading που έχει τη δύναμη, το θάρρος και το πνεύμα να τον ανατρέψει; Με την επιστροφή αγαπημένων χαρακτήρων αλλά και την εισαγωγή νέων προσώπων, το Beyblade Burst Quad Drive θα είναι συναρπαστικό, γεμάτο δράση, ιστορίες με ηρωικές μάχες και εκπληκτικές ανατροπές!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/beyblade-burst-quad-drive



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ