2022-09-12 18:30:05
Φωτογραφία για Φλόγα και άνεμος: Οι εντυπώσεις για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1!
Ένα ακόμη διαμάντι προστέθηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και δεν είναι άλλο από την σειρά «Φλόγα και άνεμος». Εμείς είδαμε το πρώτο επεισόδιο στο Ertflix και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

H ολοκαίνουρια αυτή σειρά στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα  του Στέφανου Δάνδολου. Στο βιβλίο του ο Δάνδολος έχει επιτύχει με πολύ ωραίο τρόπο ένα συγκερασμό ιστορίας και μυθοπλασίας με την Κυβέλη Ανδριανού και τον «Γέρο της Δημοκρατίας» να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Ρένα Ρίγγα που ασχολήθηκε με τη μεταφορά του βιβλίου του Δάνδολου στη μικρή οθόνη από αυτό που είδαμε σήμερα στο Ertflix νομίζουμε ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αναπτύσσοντας τους χαρακτήρες ήδη από το πρώτο επεισόδιο και δίνοντας μία γλαφυρή εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η νέα αυτή σειρά έρχεται με φόρα να ανεβάσει κι άλλο ψηλά τον πήχη. Μια ιστορία αγάπης που γεννιέται και θεριεύει παράλληλα με την Ελλάδα, δύο πανίσχυρες προσωπικότητες που ενώνονται με το νήμα του έρωτα, γίνονται η βάση για να αναπτυχθεί μια εξαιρετική σειρά εποχής τη συνέχεια της οποίας αναμένουμε με πολύ αγωνία.

Η σειρά διατρέχει χρονικά την περίοδο από το 1920 μέχρι το 1968. Επιχειρεί να μας μυήσει τόσο στα πολιτικά γεγονότα που διατρέχουν τη συγκεκριμένη περίοδο όσο και στα θεατρικά δρώμενα της εποχής.

Γράφει ο Άκης Φωτόπουλος ( youfly.com)

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ