2022-09-13 15:30:05
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ στα παρασκήνια του The 2Night Show και μίλησε για πολλά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης έχουν απομονωθεί και ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην τηλεόραση με αυτή την εκπομπή.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Προφανώς είναι από τους πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές. Τώρα αυτό που λέει για την πρωινή ζώνη. Επειδή έχει φύγει χρόνια από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης, η πρωινή ζώνη έχει αλλάξει. Παλιά γινόταν σφαγή στα μεσημεριανά. Στην πρωινή ζώνη υπήρχαν δυο εκπομπές. Υπήρχε η Μενεγάκη από τη μία και από την άλλη ο Γρηγόρης.

Δηλαδή όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη την πρωινή ζώνη, υπήρχαμε εμείς από τη μία, στον ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος μια χρονιά… Η Μενεγάκη έφυγε και πήγε μεσημέρι… Τώρα γίνεται σφαγή στην πρωινή ζώνη, 18.000 εκπομπές. Είναι και τα κανάλια τι επιλέγουν.

Από την άλλη να πω κάτι. Ότι ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την τηλεόραση στη βραδινή ζώνη ενώ εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιθανό να είμαι στο J2US...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πιθανό να είμαι στο J2US...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ