2022-09-28 14:52:40
Φωτογραφία για Τετάρτη, 28/9/2022: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Συμβουλευόμαστε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 19 - Β.Μ.) και την προηγούμενη ανάρτηση και διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 7ου κεφαλαίου "Στρογγυλοποίηση στους φυσικούς αριθμούς" (σελίδα 20 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3, 4 και 5, στη σελίδα 19 του Τ.Ε.. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα γίνει επανάληψη της 1ης ενότητας (κεφάλαια 1 - 7), πράγμα που σημαίνει ότι τη Δευτέρα, 3/10, θα γράψουμε επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης ενότητας. Όπως και να έχει, για οποιαδήποτε αλλαγή στον προγραμματισμό θα ενημερωθείτε άμεσα.

Φυσική: Διαβάζουμε προσεκτικά τη θεωρία, τις παρατηρήσεις, το συμπέρασμα και τις εργασίες του ΦΕ3 "Η πυκνότητα" (σελίδες 26 και 27). Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε τη μελέτη σας πιο... διασκεδαστική με το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης. Το μάθημα της Παρασκευής, 30/9, θα αφιερωθεί στην επανάληψη της ενότητας "Υλικά σώματα", οπότε στο μάθημα της Τρίτης, 4/10, θα γράψουμε το αντίστοιχο επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης.


Γεωγραφία: Με τη συνδρομή της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 3ου κεφαλαίου "Η ταυτότητα του χάρτη: Τίτλος και υπόμνημα", προτού συμπληρώσουμε την εργασία 1 (στο βιβλίο) και προετοιμάσουμε προφορικά την εργασία 2 (σελίδα 7 - Τ.Ε.).

Σχολική ζωή: Το πρόγραμμα για την Πέμπτη, 29/9, θα περιλαμβάνει τα μαθήματα:

Γλώσσα

Γλώσσα

Μαθηματικά

Θρησκευτικά

Πληροφορική

Μουσική

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ