2022-10-11 17:45:34
Φωτογραφία για Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου» καλεί τα μέλη του σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρα 20 και 29 του καταστατικού, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σωματείου, επί της οδού Σιδηροδρόμων 1 (Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου – Νέο Κτίριο) 

Μοναδικό θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων την τροποποίηση των άρθρων 2,5, 10, 21 και 22 και μόνο του Καταστατικού και συγκεκριμένα : 1) Στο άρθρο 2 να προστεθεί νέα παράγραφος με την αρίθμηση ιβ, ώστε να δύναται ο σύλλογος να προωθεί και να μετέχει στην λειτουργία ιστορικών, τουριστικών, μουσειακών τραίνων.

 2) Στην τελευταία παράγραφο του άρθρου 5 να προστεθεί νέα φράση που θα διευκρινίζει τα δικαιώματα των ταμειακώς εν τάξει μελών. 

3)Το άρθρο 10 να τροποποιηθεί ώστε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνεται ανά 2ετία αντί κατ’ έτος. 


4) Το άρθρο 21να τροποποιηθεί για τον ίδιο σκοπό. 

5) Στο άρθρο 21, μετά την παράγραφο 5, να προστεθεί νέα φράση, ώστε να μπορούν τα μέλη να εκπροσωπούνται και να ψηφίζουν στις συνελεύσεις με την χορήγηση εξουσιοδότησης σε άλλο μέλος .

 6) Στο τέλος της 1ης παραγράφου του άρθρου 22 να διαγραφεί μία φράση που ετέθη εκ λάθους κατά την εκτύπωση του αρχικού σχεδίου του καταστατικού και η οποία αντιφάσκει με τα αναφερόμενα στην αρχή του άρθρου αυτού. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν μόνο μέλη του σωματείου ταμειακώς εν τάξει. 

Για να έχει απαρτία η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 29 του καταστατικού, θα πρέπει να παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς εν τάξει μελών συν ένας. Aθήνα 08 Οκτωβρίου 2022 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Φ.Σ. 

Πέτρος Ράλλη

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ