2022-10-13 13:30:04
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor;
Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας από την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Ο παρουσιαστής, ο οποίος σήμερα, δε μπορεί να συγκρατήσει την οργή του κατά των κατηγορουμένων, είπε λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής:

«Επειδή μιλάω με κόσμο έξω από την εκπομπή, είναι όλοι σοκαρισμένοι. Είμαστε όλοι γονείς και δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς αυτά τα τέρατα, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αυτό το 11χρονο πλάσμα φταίει, επειδή το είχαν μάθει έτσι, που σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ούτε να ουρήσεις.

Θα πάνε αυτά τα τέρατα αυτά ότι συνευρεθήκαμε μαζί του με συναίνεση. Συναίνεση από ένα 11χρονο παιδί, τέρατα; Πώς γίνεται;»

Σε άλλο σημείο του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε ξανά κατά συναδέλφων του, κάποιοι εκ των οποίων βιάζονται να κλείσει η υπόθεση.

«Σαν κοινωνία πρέπει να μας χτυπήσει μία τεράστια καμπάνα πάνω από το κεφάλι μας. Πρέπει να το λέμε. Γιατί ακούω και συναδέλφους, να κλείσει το θέμα, να κλείσει το θέμα. Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor; Για να κοιμόμαστε όρθιοι με το lifestyle; Αυτό θέλουμε σαν κοινωνία; Για  σοβαρευτείτε λίγο και ξυπνήστε!»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ