2022-10-20 14:15:20
Φωτογραφία για Πέμπτη, 20/10/2022: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Καταγράφουμε στο τετράδιό μας τους σταθμούς των τριών βασικών γραμμών του μετρό της Αθήνας (γραμμή 1, γραμμή 2 και γραμμή 3), με τη βοήθεια του αντίστοιχου χάρτη ή της προηγούμενης ανάρτησης (μόνο τους σταθμούς μετρό όχι του προαστιακού).

Μαθηματικά: Αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 31 - Β.Μ.) και την αντίστοιχη ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 11ου κεφαλαίου "Κριτήρια διαιρετότητας" (σελίδα 32 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και 4, στη σελίδα 31 του Τ.Ε..

Γεωγραφία: Χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης, προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της 1ης ενότητας (κεφάλαια 1 - 5), που θα γίνει τη Δευτέρα, 24/10, στην ώρα του ανθολογίου. Ξαναθυμόμαστε τα υπογραμμισμένα των κεφαλαίων και τις εργασίες τους (από το Β.Μ. και το Τ.Ε., αντίστοιχα), με περισσότερη έμφαση στις εργασίες που είδαμε σήμερα. Η χρήση του άτλαντα είναι ελεύθερη κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού, όπως θα είναι και σε όλα τα επαναληπτικά γεωγραφίας.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ