2022-10-24 21:59:55
Φωτογραφία για Δικαστήριο στην Ισπανία διέταξε να πληρώσουν σχεδόν 8.000 ευρώ  11 σαματατζήδες τρένου.
11 γλεντζέδες σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας στη νότια Ισπανία καλούνται να πληρώσουν σχεδόν 8.000 ευρώ για την καθυστέρηση που προκάλεσαν σε δρομολόγιο.

Ο κρατικός σιδηροδρομικός φορέας Renfe είπε ότι οι νεαροί άνδρες διέκοψαν ένα τρένο που ταξίδευε από τη Μαδρίτη προς τη νότια πόλη της Μάλαγα τον Ιούλιο του 2018 «ουρλιάζοντας, τραγουδώντας και χτυπώντας στους τοίχους» του μπαρ του τρένου.

Όταν το τρένο έκανε μια προγραμματισμένη στάση στην πόλη της Κόρδοβα, η ομάδα - η οποία «συμπεριφέρθηκε ανεξέλεγκτα» - αρνήθηκε να εγκαταλείψει το τρένο όπως ζήτησε το προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία να τους απομακρύνει, πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της.

Το τρένο έφτασε στη Μάλαγα με 23 λεπτά καθυστέρηση και η Renfe έπρεπε να πληρώσει σε 216 επιβάτες συνολικά 7.676 ευρώ (7.560 $) ως αποζημίωση.

Στη συνέχεια, η εταιρεία υπέβαλε μήνυση κατά των 11 άτακτων επιβατών ζητώντας να επιστρέψουν αυτό το ποσό και ένα δικαστήριο της Μαδρίτης συμφώνησε, με κάθε άτομο να καταδικαστεί να πληρώσει 697,82 ευρώ, ανέφερε η δήλωση.

Η Renfe είπε ότι «γνωρίζει» ότι έχει σημειωθεί αύξηση τα τελευταία χρόνια σε τέτοιες εκδηλώσεις στα τρένα υψηλής ταχύτητας της και θα συνεχίσει να απευθύνεται στα δικαστήρια και την αστυνομία όποτε διαταράσσεται η «δημόσια τάξη».

thelocal.es

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ