2022-11-10 14:57:41
Φωτογραφία για Πέμπτη, 10/11/2022: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Τρίτης, 15/11, με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης.

Μαθηματικά: Συμβουλευόμαστε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 41 - Β.Μ.) και την αντίστοιχη ανάρτηση, πριν διαβάσουμε με πολλή προσοχή τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 15ου κεφαλαίου "Το κλάσμα ως πηλίκο διαίρεσης" (σελίδα 42 - Β.Μ.). Έπειτα, στο τετράδιό μας, λύνουμε κάθετα τις διαιρέσεις που φαίνονται στην άσκηση 1 της σελίδας 41 (Τ.Ε.) (εκτός από την περίπτωση στ΄). Τέλος, λύνουμε την άσκηση 2 και το πρόβλημα 1, στην ίδια σελίδα του Τ.Ε..

Γεωγραφία: Έχουμε ήδη μπει στα κεφάλαια όπου η χρήση του άτλαντα είναι απαραίτητη. Επειδή, λοιπόν, σήμερα πολλά παιδιά είχαν ξεχάσει να τον φέρουν, το μάθημα αναβλήθηκε για αύριο, καθώς ήταν αδύνατο να γίνει με τους μισούς άτλαντες. Επομένως, αύριο θα χρειαστεί να εξοικονομήσουμε χρόνο για να κάνουμε αυτά που είχαν σχεδιαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές/μαθήτριες που δεν είχαν τον άτλαντά τους σήμερα θα πρέπει να τον φέρουν οπωσδήποτε.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ