2022-11-10 12:38:47
Φωτογραφία για Aπόλυτη χειμερινή ατμόσφαιρα με ξύλο και ειδικές κατασκευές
Αρχιτεκτονική και διακοσμητικά το ξύλο κυριαρχεί και υποσκιάζει όλα τα υπόλοιπα στοιχεία διαμόρφωσης μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή των Πυρηναίων, στην Ισπανία.   

Το σπίτι έχει σχεδιαστεί από την αρχιτέκτονα Sylvia Preslar ενώ η εσωτερική διαμόρφωση είναι έργο της διακοσμήτριας Gabriela  Conde.

Οι χώροι  χαρακτηρίζονται από το  ξύλο στις εσωτερικές επενδύσεις, τις οροφές αλλά και στο σύνολο των επίπλων εκτός από τους καναπέδες, ενώ η γενική αισθητική διαφοροποιείται από το τυπικό Ρουστίκ ύφος λόγω των ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων ξύλου που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στοιχεία. 

Χρωματικά το λευκό - μπεζ και οι παλ αποχρώσεις  σε συνδυασμό με μικρές σκούρες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα ιδιαίτερα φωτεινό και ζεστό σύνολο, ενώ και οι καρώ ταπετσαρίες στον χώρο εισόδου και τον διάδρομο της σοφίτας επίσης λειτουργούν πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά. 

Οι ειδικές κατασκευές επίπλων αξιοποιούν πλήρως τον χώρο σε όλα τα σημεία του σπιτιού, με κορυφαία την απλή ξύλινη κουκέτα με χώρο ύπνου για πέντε άτομα, που έχει διαμορφωθεί στην σοφίτα.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

elmueble.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ