2022-11-10 17:39:05
Φωτογραφία για Κακοποίηση τετράχρονου: Στις φυλακές Γρεβενών ο Δημήτρης Κραβαρίτης



Η στρατιωτική δικαιοσύνη των Ιωαννίνων, που ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης ενός τετράχρονου αγοριού από 28χρονο φαντάρο το 2021 στο Αγρίνιο, απεφάνθη πως ο φερόμενος ως δράστης, δεν πρέπει πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 16 μήνες από την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του από τον πατέρα του παιδιού, ώστε να έρθει η μέρα της απολογίας.

Αυτό έγινε χθες Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στον στρατιωτικό Ανακριτή των Ιωαννίνων. Τα όσα υποστήριξε ο 28χρονος και ο συνήγορος του Χρ. Τσιμπούκης, δεν έπεισαν όπως φαίνεται τους στρατιωτικούς δικαστικούς και ο κατηγορούμενος οδηγείται στις φυλακές των Γρεβενών από το Τμήμα Μεταγωγών της Αστυνομίας, στα Γιάννενα.

Στον 28χρονο, αναμένεται να ασκηθεί και δεύτερη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά την εύρεση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας σε λαπ τοπ που κατείχε, στο Αγρίνιο, όπως αποκάλυψε το agriniopress.

Η οικογένεια του μικρού αγοριού, αισθάνεται μια πρώτη δικαίωση μετά την προφυλάκιση του νεαρού και τίθεται στη διάθεση των δικαστικών αρχών , ως προς την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας σε βάρος του, για όσα ανατριχιαστικά κατηγορείται πως έκανε στο μικρό αγοράκι και τα οποία έχουν επιβεβαιώσει και ειδικοί παιδοψυχολόγοι που το εξέτασαν.



 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ