2022-11-14 14:00:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, τα έχω καταγράψει όλα»
H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της, Super Κατερίνα, ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα και γι’ αυτόν τον λόγο έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της.

«Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου. Μου έρχονται απειλητικά μηνύματα στα social media, απειλητικά τηλεφωνήματα… Εγώ ξέρεις, με τέτοια δεν θέλω εμπλοκές. Έχω μία πολύ clean ζωή» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλά για τη σύλληψή του από τους Χουντικούς.

«Εγώ δέχομαι απειλές κανονικότατες. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνετε… μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δέχομαι απειλές περίεργες. Εγώ τα έχω καταγράψει όλα κι αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση, θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον μπορεί να προέρχονται αυτά, απλά επειδή ξεκινάνε ότι δεν σεβόμαστε σαν εκπομπή μία περίοδο εγκυμοσύνης, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα ίσα τις καλύτερες ευχές μας δώσαμε.

Μέχρι και για τη ζωή μου δέχομαι απειλές. Εδώ είναι το κινητό μου και όταν έρθει η στιγμή, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω» πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ