2022-11-14 13:20:06
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της - «Ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα» - Σκοπεύει να κινηθεί νομικά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τοποθετηθεί, σχετικά με όσα ακούγονται για εκείνη τις τελευταίες ημέρες.

Μέσω του δικηγόρου της, Ανδρέα Μήτσαινα, η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση για όσα έχουν ειπωθεί για την ίδια και την κακή της συμπεριφορά στο παρελθόν.

Αφορμή να μιλήσουν για εκείνη οι παλιοί της συνεργάτες, στάθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην εκπομπή «Ελένη» πριν από μερικές μέρες.

Σε αυτή, δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε κάποιους συναδέλφους της στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως πλέον, ντρέπεται ακόμα και να τους κοιτάξει.

Στην ανακοίνωση που έβγαλε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει διά του δικηγόρου της πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όποιου συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομά της, προκειμένου να την συκοφαντίσει.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: 


«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.  Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ