2022-11-16 15:22:53
Φωτογραφία για Τρέχω , βαδίζω , ποδηλατώ ...για καλό σκοπό.   -Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες. 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» που διοργανώνουν η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου. 

Ο πρόεδρος της ΓΕΑ Ανδρέας Μπρέσιακας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, την κ. Αμαλία Βούλγαρη εντεταλμένη Σύμβουλο/Βοηθό Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και την κ. Έλενα Παπαγιάννη, εκπρόσωπο του Συλλόγου «Φλόγα» προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

 

«Συμμετέχουμε με ξεχωριστή χαρά στην 5η διοργάνωση του «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ …για καλό σκοπό». Φέτος,  αποφασίσαμε να στηρίξουμε το σημαντικό έργοτου Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Σας περιμένουμε να χαρούμε την πόλη μας προσφέροντας στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.


Κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Πλατεία Δημοκρατίας αλλά και κατά τις εγγραφές  θα υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της «Φλόγας», είτε μέσω του ειδικού κουτιού προσφοράς χρημάτων είτε μέσω αγοράς διαφόρων αντικειμένων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σταθερά κοντά στην κοινωνία και στις ανάγκες της στηρίζει την επιτυχημένη διοργάνωση και το σκοπό που φέτος υπηρετεί, τη δράση του Συλλόγου  «Φλόγα»,  και καλούμε όλους να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή», δήλωσε η κ. Αμαλία Βούλγαρη εντεταλμένη Σύμβουλος/Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ( www. geagr.gr)  θα κλείσουν την Πέμπτη 17/11 στις 15.00 ενώ από σήμερα έως και το Σάββατο 19/11 όσοι επιθυμούν μπορούν  να παραλάβουν  τους αριθμούς ή και να εγγραφούν  στο ισόγειο του Παπαστρατειου Μεγάρου και ώρες 18.00-21.00.

Όπως τόνισε ο κ. Ανδρέας Μπρέσιακας,  το Σάββατο 19 Νοεμβρίου,  θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά «Το Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού», στο οποίο για πρώτη φορά θα υπάρχει ειδική κατηγορία για μικρά παιδιά (Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού) με θεματολογία τους Μύθους του Αισώπου:

 «Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού, που προάγει παράλληλα και τον εθελοντισμό. Στόχος μας είναι, οι Αγρινιώτες και κυρίως οι οικογένειες και τα μικρά παιδιά, να κατέβουν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να αθληθούν και να διασκεδάσουν».
 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ